Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

E-Learning

Bestel nu de beste E-learning online. E-learning trainingen zijn 365 dagen per jaar beschikbaar, inclusief Certificaat van Deelname. Wilt u alles weten over een E-learning? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

557 Trainingen

557 Trainingen

E-learning

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereiding op Certificeringen
 • Tips & Tricks
 • Examen Quiz
 • MeasureUp Examensimulatie (150+ vragen)
 • LiveLabs (indien beschikbaar)
 • Award Winning E-learning
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Online Docent (via e-mail en chat)
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is E-learning?

E-learning cursussen zijn online cursussen of onderwijsprogramma's die via het internet kunnen worden gevolgd. Deze trainingen bieden cursisten de mogelijkheid om in hun eigen tempo, in hun eigen tijd en vanaf de locatie van hun keuze te leren. E-learning cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen nieuwe vaardigheden, kennis en certificeringen te verwerven.

De cursusinhoud wordt vaak gepresenteerd in een multimediaformaat, inclusief handige praktijkvideo's, geluidsopnamen en interactieve elementen. Sommige E-learning cursussen bieden ook virtuele labs (tegen meerprijs), simulaties en interactieve oefeningen om de leerervaring te verbeteren. Bovendien zijn E-learning cursussen vaak betaalbaarder dan traditionele klassikale training, en ze bieden flexibele planningsopties om tegemoet te komen aan drukke werkschema's.

Wat is het verschil tussen E-learning en een Klassikale training?

E-learning is een flexibel en handig alternatief voor traditionele, persoonlijke opleidingen. Met zijn vele voordelen is het geen verrassing dat E-learning een populaire keuze is geworden voor individuen en organisaties die zich willen bijscholen en concurrerend willen blijven.

Een van de belangrijkste voordelen van E-learning is de flexibiliteit, waardoor cursisten in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema kunnen studeren. Dit is vooral aantrekkelijk voor drukke professionals die werk en persoonlijke verplichtingen in evenwicht moeten brengen.

E-learning en klassieke training zijn twee verschillende leermethoden die unieke voor- en nadelen hebben. Het belangrijkste verschil tussen de twee is de wijze van levering.

Klassieke training:

 • Omvat het bijwonen van lessen op een fysieke locatie, meestal geleid door een instructeur.
 • Biedt een meer interactieve leeromgeving met mogelijkheden om vragen te stellen, deel te nemen aan groepsactiviteiten en onmiddellijke feedback te krijgen van instructeurs.
 • Kan een meer boeiende en sociale ervaring zijn voor sommige studenten

E-learning:

 • Levert onderwijs via online platforms, vaak toegankelijk vanaf een computer of mobiel apparaat.
 • Biedt flexibiliteit in termen van tijd en locatie, zodat studenten in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema kunnen leren.
 • Biedt toegang tot een breder scala aan bronnen en onderwijsmateriaal
 • Kan kosteneffectiever zijn dan traditionele persoonlijke lessen

Een ander voordeel van E-learning is het gemak. Met E-learning hebben cursisten overal waar een internetverbinding is toegang tot het opleidingsmateriaal, zodat ze niet hoeven te reizen en minder tijd kwijt zijn aan hun werk of andere verantwoordelijkheden.

Bovendien is E-learning vaak goedkoper dan traditionele trainingsprogramma's, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor individuen en organisaties met een krap budget. Het biedt ook actuele inhoud, met cursussen die regelmatig worden bijgewerkt om de laatste vorderingen en beste praktijken op een bepaald gebied weer te geven.

Maatwerk is een ander voordeel van E-learning, waardoor cursisten hun trainingservaring kunnen afstemmen op hun individuele behoeften en zich kunnen richten op specifieke interessegebieden of de ontwikkeling van vaardigheden. Veel E-learning cursussen bevatten ook interactieve elementen, zoals quizzen, simulaties en spelletjes, om de cursisten te betrekken en belangrijke concepten te versterken.

Uiteindelijk hangt de keuze tussen e-learning en klassieke training af van persoonlijke leervoorkeuren en prioriteiten. Sommige studenten geven misschien de voorkeur aan de structuur en de interactieve omgeving van traditionele opleidingen, terwijl anderen de flexibiliteit en het gemak van e-learning op prijs stellen.

Kortom, met zijn vele voordelen, waaronder flexibiliteit, gemak, betaalbaarheid, up-to-date inhoud, maatwerk, interactieve elementen, toegankelijkheid, schaalbaarheid, betere retentie en milieuvriendelijkheid, is E-learning een aantrekkelijke keuze voor individuen en organisaties die voorop willen blijven lopen in het snel veranderende technologische landschap van vandaag.

10 voordelen van E-learning

 1. Gemak: E-learning cursussen zijn toegankelijk vanaf elke plek met een internetverbinding, waardoor studenten in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema kunnen studeren.
 2. Flexibiliteit: E-learning cursussen bieden een hoge mate van flexibiliteit, waardoor studenten in hun eigen tempo en op hun eigen voorwaarden kunnen leren.
 3. Betaalbaarheid: E-learning cursussen zijn vaak betaalbaarder dan traditionele klassikale cursussen, omdat er geen kosten verbonden zijn aan het reizen naar een fysieke locatie of het betalen voor materialen.  
 4. Toegankelijkheid: E-learning cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht locatie of vermogen, wat het mogelijk maakt voor mensen met een handicap, mensen die in afgelegen gebieden wonen, of mensen met beperkte mobiliteit om onderwijs te volgen.
 5. Gepersonaliseerde leerervaring: E-learning cursussen kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en leerstijl van elke student, waardoor het voor studenten gemakkelijker wordt om informatie te begrijpen en vast te houden.
 6. Interactieve leerervaring: E-learning cursussen maken vaak gebruik van multimedia en interactieve elementen om studenten te betrekken en hen te helpen leren op een leuke en interactieve manier.
 7. Toepassingen in de echte wereld: E-learning cursussen bevatten vaak praktijkvoorbeelden en case studies die studenten helpen zien hoe de concepten die ze leren kunnen worden toegepast op de werkplek.
 8. Loopbaanontwikkeling: E-learning cursussen kunnen mensen helpen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om hun carrière vooruit te helpen en hun verdienpotentieel te vergroten.
 9. Erkenning door de werkgever: Veel werkgevers erkennen de waarde van E-learning cursussen en de certificeringen die ze bieden, waardoor ze een waardevolle aanwinst zijn voor werkzoekenden.
 10. Voortdurend leren: E-learning cursussen worden voortdurend bijgewerkt om de laatste ontwikkelingen en beste praktijken in verschillende industrieën te weerspiegelen, waardoor het mogelijk is voor individuen om actueel te blijven in hun vakgebied.

Waarom een E-learning training?

E-learning is dé hoeksteen van een Certificering Kit; het biedt een grondige leerervaring door functies te integreren om uw product competentie en productiviteit te verbeteren. De e-learning is ontworpen om u te helpen uw doel te bereiken. Dit kan gaan om uw vaardigheden bij te werken, wilt voorbereiden op een certificeringsexamen of u wilt voorbereiden op een ander specifiek project.

Iemand kan om verschillende redenen voor een E-learning cursus kiezen:

 • Betaalbaar: E-learning cursussen zijn vaak minder duur dan traditionele trainingsprogramma's, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn voor individuen of organisaties met een krap budget.
 • Certificering: Sommige E-learning cursussen bieden certificeringen na voltooiing, die de professionele geloofsbrieven van een individu kunnen versterken en hun expertise aan potentiële werkgevers kunnen aantonen.
 • Flexibiliteit: E-learning cursussen bieden de flexibiliteit om in je eigen tempo en schema te leren, wat ideaal is voor drukke personen die werk en persoonlijke verplichtingen in evenwicht moeten houden.
 • Gemak: E-learning is toegankelijk vanaf elke plek met een internetverbinding, waardoor het een handige optie is voor degenen die geen tijd of middelen hebben om persoonlijke lessen bij te wonen.
 • Actuele inhoud: E-learning cursussen worden regelmatig bijgewerkt om de nieuwste ontwikkelingen en beste praktijken op een bepaald gebied weer te geven, zodat cursisten toegang hebben tot de meest actuele informatie.
 • Aanpassing: E-learning cursussen stellen cursisten in staat om hun trainingservaring af te stemmen op hun individuele behoeften en zich te richten op specifieke interessegebieden of de ontwikkeling van vaardigheden.
 • Interactieve elementen: Veel E-learning cursussen bevatten interactieve elementen, zoals quizzen, simulaties en spelletjes, die de cursisten kunnen boeien en belangrijke concepten kunnen versterken.
 • Betere retentie: Onderzoek heeft aangetoond dat leerlingen informatie beter vasthouden via E-learning dan via traditionele opleidingsmethoden.
 • Toegankelijkheid: E-learning is toegankelijk voor een breed scala van lerenden, ongeacht locatie of fysieke mogelijkheden.
 • Loopbaan ontwikkeling: E-learning cursussen kunnen mensen helpen nieuwe vaardigheden te verwerven of bestaande vaardigheden te verbeteren, wat kan leiden tot loopbaanontwikkeling en een groter verdienpotentieel.

Deze voordelen maken E-learning een aantrekkelijke optie voor individuen en organisaties die zich willen bijscholen en concurrerend willen blijven in het snel veranderende technologische landschap van vandaag.

Wat is een Certificering Kit en waarom is dit handig?

ICT certificaten worden eenvoudiger behaald middels een certificeringskit, ook bekend als CertKit. Een certificeringskit is een uitgebreide opleidingsoplossing die is ontworpen om personen te helpen zich voor te bereiden op professionele certificeringsexamens in een specifieke technologie of software en daarvoor te slagen. Het bevat meestal studiemateriaal, oefenexamens, examensimulaties en andere hulpmiddelen die zijn ontworpen om leerlingen te helpen de leerstof te beheersen en hun kansen op het slagen voor het certificeringsexamen te vergroten.

Certificeringskits zijn om verschillende redenen nuttig:

 • Officieel opleidingsmateriaal: ICT certificering kits bevatten officiële trainingsmaterialen en studiegidsen die worden geleverd door de certificeringsleverancier, zodat cursisten de meest actuele en nauwkeurige informatie bestuderen.
 • Oefenexamens: Oefenexamens helpen cursisten om hun begrip van het materiaal te beoordelen en gebieden te identificeren waar ze moeten verbeteren. Dit kan het vertrouwen vergroten en de angst verminderen wanneer het tijd is om het eigenlijke certificeringsexamen af te leggen.
 • Examensimulaties: Examensimulaties bieden een realistische testomgeving waarmee cursisten het beantwoorden van vragen kunnen oefenen in een formaat dat vergelijkbaar is met het werkelijke certificeringsexamen.
 • Bijhouden van prestaties: Certificering kits bevatten hulpmiddelen om de voortgang en prestaties te volgen, zodat leerlingen hun eigen voortgang kunnen controleren en kunnen vaststellen op welke gebieden ze hun studie moeten richten.
 • Kosteneffectiviteit: Certificeringskits zijn vaak goedkoper dan traditionele trainingsprogramma's, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor individuen en organisaties om ICT certificaten te behalen.
 • Gemak: CertKits kunnen worden gekocht en gebruikt vanuit het comfort van uw eigen huis, waardoor reizen of tijd weg van het werk overbodig wordt.
 • Hogere slaagkansen: Door te studeren met een certificeringskit kunnen personen hun kansen vergroten om bij de eerste poging te slagen voor het certificeringsexamen, wat op de lange termijn tijd en geld bespaart.

Over het algemeen is een certificeringskit een uitgebreide en kosteneffectieve trainingsoplossing die mensen kan helpen zich voor te bereiden op certificeringsexamens en ervoor te slagen, waardoor hun kansen op succes toenemen en hun professionele geloofsbrieven worden versterkt.

Wat is een Exam simulation (MeasureUp of Testprep)?

Examensimulaties van certificeringskits zijn oefenexamens die het werkelijke certificeringsexamen simuleren wat betreft formaat, stijl en moeilijkheidsgraad. Ze bieden een goede inschatting van de werkelijke testomgeving en stellen kandidaten in staat om hun niveau van voorbereiding op het certificeringsexamen te beoordelen.

Bij elke Certificering Kit is er een examen simulatie beschikbaar die uw kennis test van de vaardigheden en competenties meten middels het leverancierscertificeringsexamen. Examensimulatie kan in studie- of certificeringsmodus worden afgelegd. De examensimulatie is 60 dagen actief - na activering!

Enkele voordelen van ICT examensimulaties zijn:

 • Vertrouwdheid met de examenvorm: Examensimulaties helpen kandidaten vertrouwd te raken met de indeling, structuur en soorten vragen die zij kunnen verwachten op het certificeringsexamen.
 • Meer zelfvertrouwen: Door meerdere examensimulaties te doen, kunnen kandidaten vertrouwen opbouwen in hun kennis en vermogen om certificeringsexamenvragen te beantwoorden.
 • Beter tijdmanagement: Examensimulaties helpen kandidaten hun time management vaardigheden te verbeteren door hen een reëel tijdsbestek te geven voor het beantwoorden van vragen.
 • Minder examenvrees: Kandidaten die examensimulaties doen zijn meer ontspannen op de dag van het certificeringsexamen omdat ze de testomgeving al hebben ervaren.
 • Validatie van voorbereiding: Examensimulaties geven een duidelijke indicatie of een kandidaat klaar is voor het certificeringsexamen of dat ze meer voorbereiding nodig hebben.
 • Identificeren van sterke en zwakke punten: Examensimulaties geven feedback over gebieden waar een kandidaat zich moet verbeteren, zodat zij hun studie-inspanningen effectiever kunnen richten.
 • Beter begrip van de exameninhoud: Door examensimulaties kunnen kandidaten een beter begrip krijgen van de inhoud van het examen en de soorten vragen die waarschijnlijk zullen worden gesteld.
 • Beter behoud van informatie: Het herhaaldelijk beantwoorden van vragen over dezelfde onderwerpen helpt kandidaten informatie beter te onthouden.
 • Kosteneffectief: Examensimulaties zijn vaak goedkoper dan het meerdere malen afleggen van het certificeringsexamen.
 • Handig: Examensimulaties kunnen vanuit het comfort van een kandidaat thuis worden gedaan, waardoor de noodzaak van reizen en andere kosten in verband met het afleggen van certificeringsexamens worden verminderd.

Tips, trucs en links

Bij Tips & Tricks vindt u informatie die nuttig kan zijn tijdens je studie. U kunt informatie vinden over het examen waaraan u werkt, samen met algemene studie-informatie, examentips en een verzameling artikelen en links naar uw studie. Tips en trucs zijn 365 dagen actief - na activering.

Online mentor

De online mentor kan al uw specifieke technische vragen met betrekking tot uw studieonderwerp beantwoorden. Online Mentor is 90 dagen of 365 dagen actief - na activering! Afhankelijk van de IT-cursus die u volgt.

Virtual Labs

Virtuele labs in een certificeringskit zijn simulaties van echte omgevingen waarmee u kunt oefenen en praktijkervaring kunt opdoen met de technologieën en concepten die in de certificering aan bod komen. Deze labs bieden een veilige en gecontroleerde omgeving om te experimenteren met verschillende scenario's, uw kennis en vaardigheden te testen, en uw vertrouwen te vergroten voordat u het eigenlijke certificeringsexamen aflegt. Virtuele labs zijn overal en altijd toegankelijk, en ze bieden vaak een flexibelere en meer kosteneffectieve optie voor hands-on leren dan persoonlijke training of fysieke labs. Ze zijn ook een waardevolle bron voor permanente educatie en professionele ontwikkeling, omdat ze kunnen worden gebruikt om uw kennis en vaardigheden te versterken en te onderhouden na het behalen van een certificering.

Met virtuele labs voor onze trainingen krijgt u toegang tot een volledig virtuele serverconfiguratie die één-op-één overeenkomt met de cursusconfiguratie die u zou tegenkomen in een traditionele cursus. U krijgt dus toegang tot één of meerdere virtuele machines die passen bij de syllabus van de training en u heeft hier tussen 90 dagen en 12 maanden volledige toegang tot. Een Virtual Lab is niet bij elke CertKit beschikbaar en dient per training nagelezen te worden. Indien er een virtual lab beschikbaar is, kan deze tegen meerprijs worden bijbesteld.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles