E-learning Cursus kopen? Kies uit 300+ van de Beste E-learning Cursussen - OEM
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

E-Learning

Hier vindt u honderden van de beste E-learning cursussen online. Van Microsoft Office 365 E-learning tot E-learning Word cursussen, E-learning Excel cursussen en meer. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

350 Trainingen

350 Trainingen

E-Learning

Dé opleider van Nederland met het meest actuele en kwalitatieve aanbod E-Learning. OEM werkt ook op projectbasis. Heeft u interesse in een organisatie-breed E-Learning advies? Wij helpen uw organisatie met een maatwerk advies. Zo kunt u iedere medewerker van de juiste cursus voorzien.

E-Learning is bij uitstek geschikt om organisatie-breed iedere werknemer van de juiste cursus/training te voorzien. Met zeer aantrekkelijke staffelprijzen biedt OEM de oplossing om iedere organisatie te helpen.

E-Learning voor eindgebruikers

OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een complete oplossing aan voor iedere organisatie, eindgebruiker, IT specialist en projectmedewerker. Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat u en uw organisatie zo veel mogelijk uit de E-Learning haalt. Daarom maken wij naast op maat samengestelde E-Learning pakketten, die exact op uw wensen aansluiten, ook een adviesplan om iedere cursist deel te laten nemen aan de E-Learning. Zo heeft u de garantie op het hoogste rendement uit uw E-learning.

Vraag nu uw offerte aan via [email protected] of bel direct met 036-760 1019.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles