Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Microsoft Access

Sorteren op

17 Trainingen

17 Trainingen

Microsoft Access

Microsoft Access is een databasebeheersysteem (DBMS) van Microsoft dat de relationele Microsoft Jet Database Engine combineert met een grafische gebruikersinterface en tools voor softwareontwikkeling. Het is een lid van de Microsoft Office-applicatiesuite, opgenomen in de Professional- en hogere edities of afzonderlijk verkocht.

Microsoft Access slaat gegevens op in een eigen indeling op basis van de Access Jet Database Engine. Het kan ook rechtstreeks importeren of linken naar gegevens die zijn opgeslagen in andere applicaties en databases.

Softwareontwikkelaars, data-architecten en ervaren gebruikers kunnen Microsoft Access gebruiken om applicatiesoftware te ontwikkelen. Net als andere Microsoft Office-applicaties wordt Access ondersteund door Visual Basic for Applications (VBA), een objectgebaseerde programmeertaal die kan verwijzen naar een verscheidenheid aan objecten, waaronder de verouderde DAO (Data Access Objects), ActiveX Data Objects en vele andere ActiveX-componenten . Visuele objecten die in formulieren en rapporten worden gebruikt, leggen hun methoden en eigenschappen bloot in de VBA-programmeeromgeving, en VBA-codemodules kunnen Windows-besturingssysteembewerkingen declareren en aanroepen.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Microsoft Access e-learning, Incompany trainingen en online cursussen voor de eindgebruiker/ IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Microsoft Access e-learning, Incompany trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles