Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Microsoft trainingen

Bestel nu de beste Microsoft trainingen online. Cursus Microsoft E-learning online. Leer alles over Microsoft certificering en start vandaag nog. Benieuwd naar de Microsoft Roadmap? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

13 Trainingen

13 Trainingen

Microsoft Training

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Nederlands of Engels, verschilt per cursus
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Microsoft Certificeringen
 • Tips & Tricks
 • Examen Quiz
 • MeasureUp Examensimulatie (150+ vragen)
 • LiveLabs (indien beschikbaar)
 • Award Winning E-learning
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Online Docent (via e-mail en chat)
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is Microsoft?

Microsoft is de grootste leverancier van computersoftware ter wereld. Het is ook een toonaangevende leverancier van cloud computing-diensten, videospelletjes, computer- en spelhardware, zoekmachines en andere onlinediensten. Het hoofdkantoor van Microsoft is gevestigd in Redmond, Wash, en het heeft kantoren in meer dan 60 landen.

Hoe werkt Microsoft?

Het Microsoft Windows besturingssysteem begon zijn leven als een optionele aanvulling op het MS-DOS besturingssysteem. Het idee van een grafische gebruikersinterface werd geïntroduceerd door Apple Computer's Apple II en Macintosh. Dankzij eerdere samenwerking met IBM slaagde Microsoft er echter in de hardwaregigant ervan te overtuigen Microsoft Windows voorgeïnstalleerd op IBM personal computers te leveren.

Door deze monumentale stap werd Windows één van de meest erkende softwaretitels in de geschiedenis. Het Microsoft Office-pakket van toepassingen (Word, Excel, PowerPoint en Access) begon zijn leven als Microsoft Works, een Apple Macintosh-toepassing die de functies van een tekstverwerker, spreadsheet en database in één bood. Microsofts populaire Internet Explorer webbrowser was oorspronkelijk een rebranded versie van Spyglass Mosaic.

De oorsprong van Microsoft ligt bij de ontwikkelaarstools. Het begon met Visual Basic, groeide vervolgens uit tot Visual C++ en uiteindelijk Visual C#, dat specifiek voor het .Net-platform werd ontwikkeld. Uiteindelijk werden al deze tools en ondersteunende tools gebundeld in één pakket 2002; Visual Studio.

Eveneens in 2002 lanceerde Microsoft zijn .NET framework; een programmeermodel om ontwikkelaars te helpen toepassingen voor Windows te bouwen. De kerncomponenten van het .NET-platform zijn de Common Language Runtime, waarmee bijna elke taal kan worden gecompileerd tot een intermediaire taal, en de Framework Class Library, die kernfuncties biedt voor elke taal.

.NET was aanvankelijk ontworpen voor ontwikkeling die alleen voor Windows bestemd was. Maar Microsoft breidde het uit tot niet-Windows platforms, met name Linux en mobiel. Dit leidde tot platformfragmentatie: Er was .Net Framework, de oorspronkelijke implementatie; .Net Core, geïntroduceerd in 2014 als de opvolger van Framework die ondersteuning voor Linux en Mac toevoegde; en Xamarin, een port van het .Net Framework voor Android-telefoons.

In 2019 kondigde Microsoft aan dat het .Net Framework, .Net Core en Xamarin zou combineren tot één uniform platform met de naam .Net 5 Framework. Dat werd in 2020 uitgebracht.

Microsoft startte zijn hardware-afdeling in 1982 om een muis te ontwikkelen voor gebruik met Microsoft Word. In 1995 introduceerde het zijn eigen toetsenbord met specifieke toetsen om Windows 95 te bedienen.

In 2001 lanceerde het het Xbox-systeem voor spelconsoles als directe concurrent van gevestigde spelbedrijven als Sony en Nintendo. Sindsdien heeft Microsoft verschillende andere iteraties van de Xbox uitgebracht, waaronder de Xbox 360 in 2005, de Xbox One in november 2013 en de Xbox Series X en Series S in november 2020.

Microsoft biedt ook de Surface-familie van tabletcomputers aan, die tablethardware bundelt met het Windows-besturingssysteem. De eerste Surface verscheen in 2012 en is opgevolgd door verschillende opvolgende modellen.

Microsoft examens afleggen

Er is een overvloed aan examens waaruit u kunt kiezen. De examens zijn ingedeeld naar technologie en daarna naar functie. Er zijn basisexamens voor degenen die net aan hun reis beginnen en examens op expertniveau voor IT professionals. U kunt de examens afleggen in elke volgorde die bij uw doel of reis past. Er is dus geen goede of verkeerde manier, alleen de manier die voor u werkt.

Elk examen heeft vaste doelstellingen die u niet alleen helpen bij het selecteren van de examens die relevant zijn voor uw ervaring of carrière doelen, maar ze zijn er ook om u te helpen bij het studeren. Elk examen heeft een kleine 'Gemeten Vaardigheden' sectie die u een percentage geeft van hoeveel van het examen gericht zal zijn op dat onderwerp en er is ook een groter document dat elk onderdeel in meer detail uitsplitst zodat u uw studieplan echt kunt afstemmen.

Thuis examen doen
Door de grote veranderingen in de wereld is het voor veel mensen moeilijk om naar een speciaal examencentrum te gaan om examen te doen. Toch bestaat de mogelijkheid om thuis examen te doen.

Als u thuis een examen doet, moet u zich aan bepaalde regels houden en die kunnen nogal ontmoedigend zijn als het uw eerste keer is. Thuis mag u namelijk geen papier gebruiken om aantekeningen te maken. De andere dingen waar u rekening mee moet houden als u thuis een examen doet zijn:

 • Niemand anders mag bij u in de kamer zijn en als er iemand binnenkomt, kan dat betekenen dat u het examen niet haalt
 • U mag de vragen niet voorlezen of spreken tijdens het examen
 • U mag uw gezicht niet bedekken of met de webcam naar buiten gaan
 • U mag geen twee schermen gebruiken
 • Uw bureau moet opgeruimd zijn
 • Uw telefoon mag niet binnen handbereik zijn

Er zijn ook nog een aantal andere regels, dus u moet er op letten voordat u een examen boekt om er zeker van te zijn dat je eraan kunt voldoen. 

Wat gebeurt er als ik de eerste keer niet slaag?
Soms haalt iemand het examen niet in één keer. U moet ten minste 24 uur wachten voordat u het examen opnieuw kunt afleggen en u kunt het examen zo nodig vijf keer per jaar (12 maanden) opnieuw afleggen. 

Zo kan Microsoft uw bedrijf helpen

Technologie is tegenwoordig een belangrijke factor voor de groei van bedrijven. Microsoft, bijvoorbeeld, heeft een vitale rol gespeeld in het helpen van bedrijven om hun activiteiten te verbeteren. Microsoft Corporation, opgericht in 1975, heeft de leiding genomen in de wereldwijde ontwikkeling van software, diensten en oplossingen die het bedrijfsleven verbeteren. Tegenwoordig gebruikt bijna elk bedrijf Microsoft-technologie in zijn activiteiten om de winst te maximaliseren, de verkoop te verhogen en de winstgevendheid te optimaliseren. Maar wat is het geheim van Microsoft en hoe kunnen haar technologieën u helpen om uw bedrijf te laten groeien?

Bereid uw bedrijf voor op groei
Eén van de grote sterke punten van Microsoft-technologieën is dat ze, naast het optimaliseren van activiteiten en het verbeteren van prestaties, zijn ontworpen om bedrijven voor te bereiden op groei. Microsoft creëert bedrijfsgerichte oplossingen die, in tegenstelling tot andere opties op de markt, zeer intuïtief zijn en specifiek zijn ontworpen om bedrijfseigenaren te helpen ervoor te zorgen dat hun bedrijf blijft groeien. 

Kostenbesparing
Een ander groot voordeel van het gebruik van de diensten en technologieën van Microsoft als geheel is kostenbesparing. Technologie is een strategische troef voor bedrijven en Microsoft is zich daar van bewust. Als u de tools van Microsoft optimaal gebruikt, kunt u beter contact leggen met klanten, de productiviteit verbeteren en de operationele kosten verlagen.

Bedrijven waarderen alles wat hen helpt om hun bedrijfskosten aan te passen. Lage bedrijfskosten helpen hen concurrerende prijzen vast te stellen en investeringen en zakelijke kansen te genereren. Microsoft heeft een breed scala aan oplossingen die bedrijven kunnen helpen hun kosten te verlagen, waaronder oplossingen voor interoperabiliteit, data-governance en data-integratie.

Automatisering en productiviteit verbeteren
Procesautomatisering is essentieel voor hedendaagse bedrijven. Automatisering vereenvoudigt het werk, verkort de productiecyclus en verhoogt de snelheid. Microsoft heeft specifieke automatiseringsoplossingen zoals Microsoft Dynamics die kunstmatige intelligentie gebruiken om meerdere bedrijfsfuncties te automatiseren.

Dit soort technologieën helpt de tijd die wordt besteed aan basale, alledaagse of repetitieve taken te verminderen, waardoor werknemers veel tijd besparen en zich kunnen richten op meer veeleisende en zinvolle taken. Het automatiseren van deze taken met Microsoft-technologieën helpt organisaties hun productiviteit te verhogen en zich te concentreren op groei.

Aanpassen aan veranderingen in de vraag van de klant
De behoeften van klanten zijn dynamisch en veranderen voortdurend. Om klanten tevreden te stellen, is het voor bedrijven essentieel om bij te blijven en zich zoveel mogelijk aan te passen aan nieuwe voorkeuren en eisen van klanten. Wat klanten vandaag tevreden stelt, doet dat morgen misschien niet meer. Daarom moeten bedrijven snel en intelligent handelen en hun producten en diensten, evenals de ervaringen die aan klanten worden aangeboden, aanpassen aan de behoeften van vandaag en morgen.

Microsoft heeft een aantal tools met functies die kunnen helpen om kennis over klanten te genereren en strategische acties zoals klantsegmentatie uit te voeren.

Microsoft Azure is een uitstekend voorbeeld van technologie die deze flexibiliteit ondersteunt. U kunt het gebruiken om mobiele apps te hosten door ze toe te voegen en te verwijderen, afhankelijk van de vraag van uw klant. Microsoft Azure biedt bedrijven ook de mogelijkheid om vanuit de cloud te innoveren. Deze tool biedt bedrijven ook geweldige inzichten om te garanderen dat ze slagen met cloudmigratie. Dit zorgt ervoor dat ze voldoen aan de behoeften van de klant zonder de gebruikerservaringen aan te tasten. Deze en vele andere Microsoft-tools kunnen u helpen om u aan te passen aan de veranderingen in het gedrag van klanten.

Verbeter de relatie met uw klanten
Klanten zijn alles voor een bedrijf. Het is vrijwel onmogelijk om de verkoop te verhogen, bedrijfsdoelstellingen te bereiken en groei te genereren als we geen betekenisvolle relaties met onze klanten creëren. Het opbouwen en onderhouden van die relaties begint met het op de juiste manier kunnen communiceren met je doelgroep.

Microsoft heeft uitstekende communicatietools zoals Hubspot en Microsoft Teams die u kunnen helpen de bedrijfscommunicatie te verbeteren en nauwere relaties met uw klanten op te bouwen.

Verbeter de systeembeveiliging
Technologie heeft grote positieve invloed gehad op bedrijven, maar heeft ook een aantal cyberbeveiligingsproblemen met zich meegebracht die bedrijfssystemen in gevaar brengen. Gelukkig zit de markt vol met oplossingen voor gegevensbeveiliging en systeembescherming die bedrijven kunnen omarmen wanneer ze beveiligingsproblemen willen voorkomen en hun gegevens willen beschermen.

Microsoft biedt bedrijven meerdere tools die zijn ontworpen om de beveiliging te bevorderen. De meest gebruikte zijn:

 • Microsoft 365 Security
 • Microsoft Authenticator
 • Microsoft Cloud App Security
 • Microsoft Defender voor Office 365

Verbeter de samenwerking

In het bedrijfsleven is samenwerking essentieel. In 2020 had Covid-19 een grote impact op het personeelsbestand en dwong veel bedrijven om tijdens het hoogtepunt van de pandemie over te gaan tot telewerken. Hoewel de meeste bedrijven weer open zijn en werknemers gedeeltelijk weer op kantoor werken, lijkt het erop dat werken op afstand een deel van ons leven zal blijven uitmaken.

Telewerken is een uitdaging geweest voor veel organisaties die ernaar streven hun productiviteit ondanks de afstand op peil te houden. Telewerken heeft veel voordelen, maar het kan ook de communicatie tussen werknemers belemmeren en samenwerking bemoeilijken. Daarom investeren steeds meer bedrijven in technologieën die het gemakkelijker maken om op afstand samen te werken.

Microsoft is een van de belangrijkste aanbieders van samenwerkingstechnologieën. Er zijn verschillende tools van Microsoft die werknemers helpen in contact te blijven vanaf verschillende locaties. De bekendste voorbeelden zijn SharePoint, OneDrive, Microsoft Teams, enz. Deze diensten vergemakkelijken de communicatie, het delen van bestanden en de samenwerking in real time.

Kortom, de wereld gaat tegenwoordig sneller dan ooit tevoren, vooral in het bedrijfsleven. Technologie is deels verantwoordelijk voor deze groei en Microsoft heeft een sleutelrol gespeeld in het helpen van organisaties om kosten te besparen, de veiligheid te verhogen en de productiviteit te verbeteren met zijn brede scala aan toepassingen.

Als u een bedrijf runt, kan het een goed idee zijn om Microsoft-diensten te overwegen om uw belangrijkste bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. U kunt deze enterprise suite gebruiken om betere relaties met uw klanten op te bouwen, werken op afstand te ondersteunen, leads te genereren of de productiviteit van uw activiteiten te verbeteren.

Microsoft training

Cursussen voor Microsoft zijn geschikt voor elke IT professional, zowel particulier als zakelijk. Naar aanleiding van uw reeds opgedane trainingen en kennis, kiest u zelf met welke Microsoft training u begint, of juist verder gaat. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online training heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de training. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Microsoft certificering per vaardigheidsniveau

Of u zich nu voorbereidt op het examen of niet, het volgen van een Microsoft-certificeringstraining zal u de essentiële vaardigheden bijbrengen om uw IT-carrière tot een succes te maken. Bekijk onderstaand overzicht voor Microsoft certificeringen en de vaardigheden in een specifieke rol. 

Microsoft Roadmap

Microsoft 365 Certificeringen

Messaging Administrator Associate

Security Administrator Associate

 • Microsoft 365 Security Administrator (MS-500)

Microsoft 365 Certified: Developer Associate

 • Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services (MS-600)

Modern Desktop Administrator Associate

Teams Administrator Associate

Teams Voice Engineer Expert

Enterprise Administrator Expert

Microsoft Azure Certificeringen

Windows Server Hybrid Administrator Associate

 • Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure (AZ-800)
 • Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services (AZ-801)

Microsoft Dynamics Certificeringen

Dynamics 365 Fundamentals (CRM)

 • Microsoft Dynamics 365 Fundamentals Customer Engagement Apps Training (CRM) (MB-910)

Dynamics 365 Fundamentals (ERP)

 • Microsoft Dynamics 365 Fundamentals Finance and Operations Apps Training (ERP) (MB-920)

Dynamics 365 Sales Functional Consultant Associate

 • Microsoft Power Platform Functional Consultant Training (PL-200)
 • Microsoft Dynamics 365 Sales Training (MB-210)

Dynamics 365 Marketing Functional Consultant Associate

 • Microsoft Power Platform Functional Consultant Training (PL-200)
 • Microsoft Dynamics 365 Marketing Training (MB-220)

Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant Associate

 • Microsoft Power Platform Functional Consultant Training (PL-200)
 • Microsoft Dynamics 365 Customer Service Training (MB-230)

Dynamics 365 Field Service Functional Consultant Associate

 • Microsoft Power Platform Functional Consultant Training (PL-200)
 • Microsoft Dynamics 365 Field Service Training (MB-240)

Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing Functional Consultant Associate

 • Microsoft Dynamics 365 Core Finance and Operations Training (MB-300)
 • Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing Training (MB-320)

Dynamics 365 Supply Chain Management Functional Consultant Associate

 • Microsoft Dynamics 365 Core Finance and Operations Training (MB-300)
 • Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management Training (MB-330)

Dynamics 365 Business Central Functional Consultant Associate

 • Dynamics 365 Business Central Training (MB-800)

Dynamics 365 Finance Functional Consultant Associate

 • Microsoft Dynamics 365 Core Finance and Operations Training (MB-300)
 • Microsoft Dynamics 365 Finance Training (MB-310)

Dynamics 365 Finance and Operations Apps Developer Associate

 • Microsoft Dynamics 365 Core Finance and Operations Training (MB-300)
 • Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations Apps Developer Training (MB-500)

Dynamics 365 Finance and Operations Apps Solution Architect Expert

 • Microsoft Dynamics 365: Finance and Operations Apps Solution Architect Training (MB-700)

Microsoft Certified Customer Data Platform Specialty

 • Microsoft Customer Data Platform Specialty (MB-260)

Microsoft Security, Compliance, and Identity (SCI) Certificeringen

Valideer uw kennis van beveiligings-, compliance- en identiteitsconcepten en cloudgebaseerde Microsoft-oplossingen.

Microsoft Power Platform Certificeringen

 • Microsoft Power Platform Fundamentals Training (PL-900)
 • Microsoft Power Platform App Maker Training (PL-100)
 • Microsoft Power Platform Functional Consultant Training (PL-200)
 • Microsoft Power BI Data Analyst (PL-300)
 • Microsoft Power Platform Developer Training (PL-400)
 • Microsoft Power Automate RPA Developer (PL-500)
 • Microsoft Power Platform Solution Architect Training (PL-600)
 • Designing & Implementing Enterprise-Scale Analytics Solutions Using Microsoft Azure & Power-BI (DP-500)

Aanvullende Microsoft Certificeringen

 • Automating Administration with PowerShell (AZ-040)
 • Migrate SQL Workloads to Azure Training (DP-050)
 • Querying Data with Microsoft Transact-SQL Training (DP-080)
 • Implementing a Machine Learning Solution with Microsoft Azure Databricks Training (DP-090)

Banen en carrière-gerelateerde Microsoft certificeringen

Verdien certificeringen die aantonen dat u op de hoogte bent van de huidige technische functies en vereisten. Microsoft heeft certificeringstrajecten voor veel technische functies. Elk van deze certificeringen bestaat uit het afleggen van een reeks examens om de certificering te verdienen.

Enkele carrière-mogelijkheden met Microsoft certificeringen:

 • Beheerder
  Beheerders implementeren, controleren en onderhouden Microsoft-oplossingen.
 • AI-ingenieur
  AI-engineers gebruiken Cognitive Services, Machine Learning en Knowledge Mining om Microsoft AI-oplossingen te ontwerpen en te implementeren.
 • App Maker
  App makers bouwen apps met low-code technieken om zakelijke taken en processen te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren.
 • Zakelijke gebruiker
  Gebruik Microsoft-toepassingen om uw bedrijf vooruit te helpen. Leer hoe tools als Microsoft 365, Dynamics 365 en AI uw team kunnen ondersteunen en uw bedrijf kunnen laten groeien.
 • Gegevensanalist
  Data-analisten maken data eenvoudig te begrijpen door het ontwerpen en bouwen van datamodellen om zinvolle bedrijfswaarde te creëren.
 • Data-ingenieur
  Data engineers ontwerpen en implementeren het beheer, de bewaking, de beveiliging en de privacy van data met behulp van de volledige stack van dataservices.
 • Gegevenswetenschapper
  Data scientists passen machine learning-technieken toe om modellen te trainen, evalueren en implementeren die bedrijfsproblemen oplossen.
 • Ontwikkelaar
  Ontwikkelaars ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden cloud-oplossingen.
 • DevOps-ingenieur
  DevOps-ingenieurs combineren mensen, processen en technologieën om voortdurend waardevolle producten en diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van eindgebruikers en bedrijfsdoelstellingen.
 • Functioneel consultant
  Functionele consultants maken gebruik van Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform om te anticiperen op de behoeften van de klant en deze te plannen.
 • Beveiligingsingenieur
  Security engineers implementeren beveiligingscontroles en bescherming tegen bedreigingen, beheren identiteit en toegang, en beschermen gegevens, applicaties en netwerken.
 • Oplossingsarchitect
  Solution architecten hebben expertise in computing, netwerk, opslag en beveiliging.

Geschiedenis van Microsoft

De klasgenoten Bill Gates en Paul Allen van Harvard University begonnen Microsoft in 1975 om een compiler te ontwikkelen voor de Altair 8800, een zeer primitieve vroege computer. Gates nam contact op met de fabrikant Micro Instrumentation and Telemetry Systems (MITS) en bood aan een programma te schrijven voor de nieuwe computer. Gates en Allen maakten een interpreter voor BASIC (dat was toen een mainframe programmeertaal) voor gebruik met de Altair.

MITS nam Gates en Allen in 1975 in dienst. Maar in 1976 vertrokken ze om meer tijd te besteden aan hun eigen bedrijf, Microsoft, dat ze in 1981 oprichtten.

Dat jaar kreeg het bedrijf een contract van IBM om een besturingssysteem te ontwikkelen voor IBM's personal computer. Door IBM PC-DOS genoemd, bracht Microsoft ook zijn eigen versie op de markt, MS-DOS (Microsoft Disk Operating System). In het begin van de jaren tachtig namen de fortuinen van zowel IBM als Microsoft een hoge vlucht.

Microsoft ontwikkelde een grafische interface die bovenop DOS draaide, genaamd Interface Manager, later omgedoopt tot Windows bij de release in 1985. Dit was geïnspireerd op hetzelfde Xerox PARC onderzoeksproject dat Apple gebruikte om een pijl over een grafisch bureaublad te laten bewegen.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles