Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Word 365

Bestel nu de beste Word cursussen online. Cursus Word 365 E-learning online. Train uzelf in Word met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

5 Trainingen

5 Trainingen

Cursus Word 365 E-Learning

 • Taal: Nederlands of Engels
 • Vereiste kennisniveau: Basiskennis over omgang met een computer
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Opdrachten oplossen in een virtuele omgeving van Microsoft Office
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereidend examen voor de Europese Computer Driving License (ECDL)
 • Examenvoorbereiding voor Microsoft Office Specialist (MOS)
 • Uitgever: Microsoft Gold Certified Partner

Wat is Microsoft Word?

Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma dat in 1983 door Microsoft werd uitgebracht. Het is de meest gebruikte tekstverwerker software. Het wordt gebruikt om documenten van professionele kwaliteit, brieven, rapporten, cv's, etc. te maken en maakt het ook mogelijk om uw nieuwe of bestaande document te bewerken of te wijzigen.

Het in MS Word opgeslagen bestand heeft de extensie .docx. Het is een onderdeel van de Microsoft Office-suite, maar u kunt het ook afzonderlijk kopen en het is beschikbaar voor zowel Windows als MacOS.

Microsoft Word maakt deel uit van een softwarefamilie van Microsoft, Microsoft Office genaamd. Andere leden van de familie zijn Excel, Powerpoint, Word pad, Outlook, Publisher, etc. Met Microsoft beschikbaar in zowel voor MAC's en PC's is het de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma.

De ontwikkeling van Microsoft Word begon in 1981 toen Microsoft de hoofdontwikkelaar van Bravo (de eerste grafische gebruikersinterface tekstverwerker), Charles Simonyi, inhuurde om het programma te ontwikkelen. De oorspronkelijke naam was Multi-Tool Word, later werd het omgedoopt tot Microsoft Word. De eerste ontwerpen van Microsoft waren bedoeld om met een muis te worden gebruikt.

Word 365 cursus

Cursussen voor Word 365 zijn geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles