Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vue.js trainingen

Bestel nu de beste Vue.js trainingen online. Cursus Vue.js E-learning online. Leer alles over Vue.js en start vandaag nog. Wilt u meer informatie? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Vue.js Training

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Vue.js Certificeringen
 • Tips & Tricks
 • Examen Quiz
 • MeasureUp Examensimulatie (150+ vragen)
 • LiveLabs (indien beschikbaar)
 • Award Winning E-learning
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Online Docent (via e-mail en chat)
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is Vue.js?

Vue.js is een populair open-source JavaScript-framework dat wordt gebruikt voor het bouwen van gebruikersinterfaces en single-page applicaties. Ontwikkeld door Evan You in 2014, heeft Vue.js aan populariteit gewonnen onder webontwikkelaars vanwege zijn eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Vue.js is een progressief framework, wat betekent dat het incrementeel kan worden overgenomen in bestaande projecten. Het is ontworpen om gemakkelijk te integreren met andere bibliotheken of bestaande projecten, waardoor het een geweldige keuze is voor ontwikkelaars die snel moderne webapplicaties willen bouwen.

Vue.js is gebouwd rond het concept van componenten, wat herbruikbare stukjes code zijn die een specifiek deel van een gebruikersinterface definiëren. Deze componenten kunnen gemakkelijk worden aangemaakt, gewijzigd en hergebruikt in verschillende projecten. Vue.js gebruikt ook een declaratief renderingssysteem, waarmee ontwikkelaars de structuur van de gebruikersinterface kunnen definiëren en Vue.js het renderen en updaten van de componenten kunnen afhandelen.

Een van de belangrijkste voordelen van Vue.js is zijn lichtgewicht karakter. De kernbibliotheek is slechts 18 KB groot, waardoor hij snel wordt geladen en gemakkelijk in projecten kan worden geïntegreerd zonder ze te vertragen. Vue.js heeft ook een levendig ecosysteem van plugins en extensies die kunnen worden gebruikt om de functionaliteit uit te breiden, waardoor het een flexibel en aanpasbaar framework is voor het bouwen van webapplicaties.

Al met al is Vue.js een krachtig framework voor het bouwen van moderne webapplicaties met gemak en flexibiliteit. Zijn eenvoud, lichtgewicht karakter en gemakkelijke integratie maken het een geweldige keuze voor ontwikkelaars die snel en efficiënt dynamische gebruikersinterfaces en single-page applicaties willen bouwen.

Waarom Vue.js?

Vue.js is een belangrijke tool voor webontwikkelaars vanwege zijn eenvoud, flexibiliteit en efficiëntie. Het biedt een reeks voordelen voor het bouwen van gebruikersinterfaces en single-page applicaties, waardoor het een populaire keuze is onder ontwikkelaars over de hele wereld.

Een van de belangrijkste voordelen van Vue.js is het gebruiksgemak. De syntaxis is eenvoudig en intuïtief, waardoor het gemakkelijk te leren en te gebruiken is voor ontwikkelaars van alle niveaus. Het framework biedt ook een duidelijke en beknopte structuur voor het bouwen van complexe toepassingen, waardoor het in de loop der tijd gemakkelijker te beheren en te onderhouden is.

Vue.js is ook flexibel, met een modulaire architectuur waarmee ontwikkelaars alleen die delen van het framework kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Dit maakt het gemakkelijk om te integreren met andere bibliotheken en bestaande projecten, waardoor het een veelzijdige tool is voor het bouwen van webapplicaties.

Een ander belangrijk voordeel van Vue.js zijn de prestaties. Het framework is lichtgewicht en snel, met een kleine footprint die laadtijden verkort en de algehele prestaties verbetert. Het biedt ook functies zoals virtuele DOM en asynchrone rendering, die de prestaties van webapplicaties gebouwd met Vue.js verder verbeteren.

Daarnaast heeft Vue.js een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars, die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een breed scala aan plugins en extensies. Deze tools maken het gemakkelijker om de functionaliteit van Vue.js uit te breiden en aan te passen aan de specifieke behoeften van individuele projecten.

Het belang van Vue.js ligt in zijn vermogen om ontwikkelaars een krachtige en flexibele tool te bieden voor het bouwen van moderne webapplicaties. Zijn eenvoud, flexibiliteit en efficiëntie maken het een ideale keuze voor ontwikkelaars die snel en gemakkelijk krachtige gebruikersinterfaces en single-page toepassingen willen maken.

Hoe werkt Vue.js?

Vue.js werkt met een combinatie van HTML, CSS en JavaScript om gebruikersinterfaces en single-page applicaties te bouwen. Het framework is ontworpen rond het concept van componenten, wat herbruikbare stukjes code zijn die een specifiek deel van de gebruikersinterface definiëren.

Vue.js gebruikt een declaratief renderingssysteem, wat betekent dat ontwikkelaars de structuur van de gebruikersinterface definiëren en Vue.js zorgt voor het renderen en bijwerken van de componenten als dat nodig is. Dit maakt het makkelijker voor ontwikkelaars om zich te concentreren op de inhoud en functionaliteit van hun applicatie, zonder zich zorgen te hoeven maken over de details van hoe deze wordt weergegeven.

Een van de belangrijkste kenmerken van Vue.js is het data-bindingsysteem, waarmee ontwikkelaars een tweerichtingscommunicatie tot stand kunnen brengen tussen de data en de gebruikersinterface. Dit betekent dat wijzigingen in de gegevens automatisch worden doorgevoerd in de gebruikersinterface, en omgekeerd. Dit vereenvoudigt het proces van het bouwen van complexe gebruikersinterfaces en maakt het gemakkelijker om de applicatie na verloop van tijd te beheren en te onderhouden.

Vue.js gebruikt ook een virtuele DOM, een lichtgewicht representatie van de werkelijke DOM. Dit maakt het sneller en efficiënter om de gebruikersinterface bij te werken wanneer er wijzigingen in de gegevens worden aangebracht, aangezien Vue.js alleen de delen van de DOM bijwerkt die zijn veranderd.

Daarnaast biedt Vue.js een reeks andere functies en tools om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van krachtige webapplicaties. Deze omvatten asynchrone rendering, server-side rendering, en een breed scala aan plugins en extensies om de functionaliteit van het framework uit te breiden.

10 voordelen van Vue.js

 1. Lichtgewicht: Vue.js is een lichtgewicht framework, wat betekent dat het sneller en gemakkelijker te leren en te gebruiken is dan andere populaire frameworks.
 2. Flexibiliteit: Vue.js is een zeer flexibel framework dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan webontwikkelingsprojecten.
 3. Gemakkelijk te leren: Vue.js is gemakkelijk te leren voor ontwikkelaars die al bekend zijn met HTML, CSS en JavaScript.
 4. Schaalbaarheid: Vue.js is schaalbaar, wat betekent dat het kan worden gebruikt om zowel kleine als grootschalige toepassingen te bouwen.
 5. Reactieve gegevensbinding: Vue.js gebruikt een reactief gegevensbindingssysteem, wat betekent dat veranderingen in de gegevens automatisch worden weerspiegeld in de gebruikersinterface.
 6. Prestaties: Vue.js is ontworpen voor hoge prestaties, met snelle rendertijden en minimale overhead.
 7. Eenvoudige integratie: Vue.js kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere JavaScript-bibliotheken en frameworks.
 8. Veelzijdigheid: Vue.js kan worden gebruikt voor het bouwen van zowel server-side als client-side applicaties.
 9. Tools voor ontwikkelaars: Vue.js wordt geleverd met een breed scala aan ontwikkelaarstools, waaronder een browserextensie voor debuggen en een CLI voor het scaffleren van nieuwe projecten.
 10. Actieve gemeenschap: Vue.js heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars, wat betekent dat er veel ondersteuning en middelen beschikbaar zijn voor ontwikkelaars die het framework gebruiken.

Zo kan Vue.js uw bedrijf helpen

Vue.js is een populair JavaScript-framework dat bedrijven veel voordelen kan bieden. Door gebruik te maken van Vue.js kunnen bedrijven moderne en goed presterende webapplicaties maken die voldoen aan de behoeften van hun klanten en hun algehele online aanwezigheid verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van Vue.js is zijn flexibiliteit. Het kan worden gebruikt voor een breed scala aan webontwikkelingsprojecten, van eenvoudige websites tot complexe webapplicaties. Dit betekent dat bedrijven kunnen kiezen om Vue.js te gebruiken voor hun specifieke behoeften, of ze nu een kleine marketing website maken of een grootschalig e-commerce platform.

Vue.js biedt ook een reactief gegevensbindingssysteem, wat betekent dat veranderingen in gegevens automatisch worden weergegeven in de gebruikersinterface. Dit kan bedrijven helpen dynamische en responsieve gebruikersinterfaces te creëren die hun klanten een betere gebruikerservaring bieden. Met Vue.js kunnen bedrijven webapplicaties maken die snel, responsief en gebruiksvriendelijk zijn.

Een ander voordeel van Vue.js is de gemakkelijke integratie met andere JavaScript-bibliotheken en frameworks. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijker om Vue.js op te nemen in hun bestaande workflows voor webontwikkeling en om gebruik te maken van andere bibliotheken en frameworks om complexere webapplicaties te maken.

Vue.js is ook gemakkelijk te leren voor ontwikkelaars die al bekend zijn met HTML, CSS en JavaScript. Dit betekent dat bedrijven ontwikkelaars kunnen inhuren die al ervaring hebben met deze technologieën en snel aan de slag kunnen met Vue.js. Bovendien heeft Vue.js een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars, wat betekent dat er voldoende ondersteuning en middelen beschikbaar zijn voor bedrijven die het framework gebruiken.

In het algemeen kan Vue.js bedrijven helpen moderne en goed presterende webapplicaties te maken die voldoen aan de behoeften van hun klanten en hun online aanwezigheid verbeteren. Zijn flexibiliteit, reactieve gegevensbinding, integratiegemak en gebruiksgemak maken het een ideale keuze voor bedrijven van alle groottes en industrieën.

Vue.js training

Cursussen voor Vue.js zijn geschikt voor elke IT professional, zowel particulier als zakelijk. Naar aanleiding van uw reeds opgedane trainingen en kennis, kiest u zelf met welke Vue.js training u begint, of juist verder gaat. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online training heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de training. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Vue.js certificeringen

Er zijn verschillende certificeringen beschikbaar voor ontwikkelaars die hun vaardigheid in Vue.js willen aantonen. Deze certificeringen kunnen ontwikkelaars helpen zich te onderscheiden op een concurrerende arbeidsmarkt, en kunnen ook bedrijven helpen gekwalificeerde ontwikkelaars te identificeren die de vaardigheden en kennis hebben die nodig zijn om met Vue.js te werken.

 • Vue.js Certification: Deze certificering wordt aangeboden door het Vue.js core team en is ontworpen om ontwikkelaars te testen op hun kennis van Vue.js fundamentals, inclusief componenten, directives en state management.
 • Vue.js Developer Certification: Deze certificering wordt aangeboden door de OpenJS Foundation en is ontworpen om ontwikkelaars te testen op hun kennis van Vue.js fundamentals, inclusief componenten, directives en state management.
 • Vue.js Advanced Certification: Deze certificering wordt aangeboden door het Vue.js core team en is ontworpen om ontwikkelaars te testen op hun kennis van geavanceerde Vue.js onderwerpen, waaronder Vuex state management en Vue.js animaties.

In het algemeen kunnen deze ICT certificeringen ontwikkelaars helpen hun kennis en expertise in Vue.js aan te tonen aan potentiële werkgevers of klanten. Ze kunnen ontwikkelaars ook helpen up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in het Vue.js-ecosysteem en hun vaardigheden uit te breiden.

Banen en carrière-gerelateerde Vue.js certificeringen

Het hebben van certificeringen in Vue.js kan een scala aan baankansen openen voor ontwikkelaars in verschillende industrieën. Bedrijven die Vue.js gebruiken om hun applicaties en websites te ontwikkelen zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde ontwikkelaars die over de nodige vaardigheden en kennis beschikken om met het framework te werken.

Hier is een lijst van potentiële functies en carrières waarvoor iemand met Vue.js certificeringen gekwalificeerd kan zijn:

 • Front-End Web Developer: Als front-end webontwikkelaar gebruiken personen Vue.js om gebruikersinterfaces te creëren en te onderhouden, door het te integreren met HTML, CSS en JavaScript.
 • Full-Stack Web Ontwikkelaar: Full-stack ontwikkelaars gebruiken Vue.js om zowel front-end als back-end systemen te creëren en te onderhouden, met behulp van een combinatie van verschillende programmeertalen en tools.
 • UI/UX-ontwikkelaar: Met Vue.js expertise kunnen UI/UX ontwikkelaars interactieve en responsieve gebruikersinterfaces bouwen voor web en mobiele applicaties.
 • Webdesigner: Webdesigners gebruiken Vue.js om visueel aantrekkelijke en functionele ontwerpen te maken die kunnen worden geïntegreerd in webapplicaties.
 • Mobiele App Ontwikkelaar: Met Vue.js vaardigheden kunnen individuen cross-platform mobiele applicaties maken die gebruikt kunnen worden op iOS en Android apparaten.
 • Software Engineer: Met kennis van Vue.js kunnen software engineers werken aan het bouwen van software systemen en applicaties, het creëren van code, het debuggen en testen van software, en het implementeren van software oplossingen.
 • Technisch Consultant: Vue.js gecertificeerde personen kunnen ook werken als technisch consultant, bedrijven adviseren over hoe Vue.js te integreren in hun ontwikkelingsprocessen, en ondersteuning en expertise bieden over hoe het effectief te gebruiken.
 • Projectmanager: Met expertise in Vue.js kunnen individuen webontwikkelingsprojecten beheren, begeleiding en leiderschap geven aan een team van ontwikkelaars en ervoor zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden opgeleverd.
 • Technisch Trainer: Vue.js gecertificeerde individuen kunnen ook werken als technische trainers, en anderen leren hoe ze Vue.js effectief kunnen gebruiken in hun ontwikkelingsprojecten.
 • Freelance ontwikkelaar: Met Vue.js vaardigheden, kunnen individuen werken als freelance ontwikkelaars, en hun diensten aanbieden aan bedrijven en organisaties die web development expertise nodig hebben.

Geschiedenis van Vue.js

Vue.js is een progressief JavaScript-framework dat in 2014 werd ontwikkeld door Evan You. You werkte destijds als front-end developer, en was op zoek naar een lichtgewicht en flexibel framework om te gebruiken in zijn projecten. Na het experimenteren met verschillende andere frameworks besloot You zijn eigen framework te maken, en Vue.js was geboren.

De eerste release van Vue.js werd positief ontvangen door de gemeenschap van ontwikkelaars, die de eenvoud, het gebruiksgemak en de flexibiliteit van het framework waardeerden. Na verloop van tijd werd Vue.js steeds populairder onder ontwikkelaars, en de populariteit groeide toen steeds meer bedrijven en organisaties het framework gingen gebruiken voor hun webontwikkeling.

Een van de belangrijkste kenmerken van Vue.js is de op componenten gebaseerde architectuur, waarmee ontwikkelaars modulaire, herbruikbare componenten kunnen maken voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Dit maakt het gemakkelijk om complexe webapplicaties te beheren en zorgt ervoor dat de code georganiseerd en onderhoudbaar is. Vue.js heeft ook een reactief gegevensbindingssysteem, waarmee ontwikkelaars dynamische en responsieve gebruikersinterfaces kunnen maken zonder complexe code te hoeven schrijven.

In 2016 kreeg Vue.js een grote update met de release van versie 2.0. Deze versie introduceerde verschillende nieuwe functies, waaronder server-side rendering, betere prestaties en verbeterde documentatie. Vue.js 2.0 introduceerde ook een aantal nieuwe tools en bibliotheken, zoals Vuex voor state management en Vue Router voor het beheren van applicatieroutes.

Sinds de release is Vue.js blijven evolueren en verbeteren, met regelmatige updates en nieuwe functies die worden toegevoegd door het Vue.js core team en de bredere gemeenschap van ontwikkelaars die bijdragen aan het framework. Vandaag de dag wordt Vue.js op grote schaal gebruikt door ontwikkelaars over de hele wereld, en staat het bekend om zijn eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles