Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Learning Journeys

Bestel een Leerreis en begin vandaag nog met bekroonde e-learning training. 365 dagen onbeperkte online training met certificaat van deelname.

Sorteren op

13 Trainingen

13 Trainingen

Learning Journeys

Learning Journeys biedt bedrijfstechnologen en ontwikkelaars samengestelde leertrajecten om hun vaardigheid in cruciale technologierollen snel te vergroten. Learning Journeys zal organisaties helpen de groeiende vaardigheidskloof en het gebrek aan talent in deze belangrijke technologierollen aan te pakken door instructies en referenties voor te schrijven om bijvoorbeeld een data-analist te helpen een datawetenschapper te worden.

Learning Journeys zijn gestructureerde leertrajecten. Een leertraject zorgt ervoor dat u blijft werken aan een algemeen doel en helpt je om je loopbaanambities te verwezenlijken. Elke fase leidt u stap voor stap door een diverse reeks onderwerpen. Terwijl u het pad volgt, bouwt elke reis voort op je huidige kennis, waardoor u uw vaardigheden kunt verbreden en versterken.

Journeys bestaan ​​uit verplichte tracks, die alle leerinhoud voor een specifiek pad of functie bevatten, evenals eventuele optionele bronnen.

E-Learning

De E-Learning is ontwikkeld door een pionier opgericht in 1998, op het gebied van e-learning met een lange geschiedenis van innovatie. Het is de leverancier van leeroplossingen, met inhoud die is ontwikkeld door toonaangevende experts in de sector en heeft meerder awards gewonnen.

Assesments

De assessment test uw kennis en toepassing van de onderwerpen die tijdens het leertraject worden gepresenteerd.
De assessment is 365 dagen actief - na activering!

Online mentor

De online mentor kan al uw specifieke technische vragen met betrekking tot uw studieonderwerp beantwoorden 24/7.
Online Mentor is 365 dagen actief - na activering
De beschikbaarheid is afhankelijk van de Learning Kit die u volgt.

Online Virtuele labs

Met deze virtuele labs voor onze cursussen krijgt u toegang tot een volledig virtuele serverconfiguratie die één-op-één overeenkomt met de cursusconfiguratie die je zou tegenkomen op een traditionele cursus. U krijgt dus toegang tot één of meerdere virtuele machines die passen bij de syllabus in de cursus en u heeft hier 12 maanden volledige toegang tot.
Online virtuele labs is 365 dagen actief - na activering
De beschikbaarheid is afhankelijk van de Learning Kit die u volgt.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles