Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Outlook 2016

Bestel nu de beste Outlook cursussen online. Cursus Outlook 2016 E-learning online. Train uzelf in Outlook met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

4 Trainingen

4 Trainingen

Cursus Outlook 2016 E-Learning

 • Taal: Nederlands of Engels
 • Vereiste kennisniveau: Basiskennis over omgang met een computer
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Opdrachten oplossen in een virtuele omgeving van Microsoft Office
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereidend examen voor de Europese Computer Driving License (ECDL)
 • Examenvoorbereiding voor Microsoft Office Specialist (MOS)
 • Uitgever: Microsoft Gold Certified Partner

Wat is Microsoft Outlook?

Microsoft Outlook is het e-mailprogramma bij uitstek dat wordt gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mail door toegang te krijgen tot e-mail van Microsoft Exchange Server. Outlook biedt ook toegang tot functies voor contactpersonen, e-mailagenda en taakbeheer. Outlook werd in 1997 voor het publiek vrijgegeven.

Microsoft Outlook kan als zelfstandig programma worden gebruikt, maar maakt ook deel uit van de Microsoft Office-suite en Office 365, met onder meer Microsoft Excel en PowerPoint.

Outlook kan worden gebruikt als een standalone persoonlijke e-mail software, en zakelijke klanten kunnen Outlook gebruiken als multi-user software. Gebruikers kunnen het integreren met Microsoft SharePoint om documenten en projectnotities te delen, samen te werken met collega's, herinneringen te versturen en meer.

Er is een gratis, browser-gebaseerde versie van Outlook met beperkte functies. Gebruikers die geen behoefte hebben aan de volwaardige app kunnen kiezen voor die versie in plaats van een Microsoft 365-abonnement.

Tot de basisfuncties van Outlook behoren de e-mailservice, zoeken naar e-mail, markeren en kleurcodering, samen met voorbeeldvensteropties. De agendafunctie maakt het mogelijk afspraken en vergaderingen te plannen, te bekijken en erover te communiceren. Outlook biedt 99 gigabytes aan archiveringsgegevens en de mogelijkheid om automatische antwoorden in te stellen.

Outlook 2016 cursus

Cursussen voor Outlook 2016 zijn geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles