Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Microsoft Outlook

Sorteren op

17 Trainingen

17 Trainingen

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een persoonlijke informatiemanager van Microsoft, beschikbaar als onderdeel van de Microsoft Office-suite. In de eerste plaats een e-mailtoepassing, het bevat ook een agenda, taakbeheer, contactbeheer, notities maken, dagboek en surfen op het web.

Het kan worden gebruikt als een stand-alone applicatie of kan werken met Microsoft Exchange Server en Microsoft SharePoint Server voor meerdere gebruikers in een organisatie, zoals gedeelde mailboxen en agenda's, openbare Exchange-mappen, SharePoint-lijsten en vergaderschema's. Microsoft heeft ook mobiele applicaties uitgebracht voor de meeste mobiele platforms, waaronder iOS en Android. Ontwikkelaars kunnen ook hun eigen aangepaste software maken die werkt met Outlook- en Office-componenten met behulp van Microsoft Visual Studio. Bovendien kunnen Windows Phone-apparaten bijna alle Outlook-gegevens synchroniseren met Outlook Mobile.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Microsoft Outlook e-learning, Incompany, Open Rooster trainingen en online cursussen voor de eindgebruiker/ IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Microsoft Outlook e-learning, Incompany, Open Rooster trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles