Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

E-learning Box

Bestel nu de beste E-learning Box cursussen online. Met de E-learning Box bestelt u uw cursus en begint u wanneer u zelf wilt. Benieuwd naar meer informatie? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

8 Trainingen

8 Trainingen

E-learning Box

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Nederlands of Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat is een E-learning Box?

Een E-learning Box is een unieke en innovatieve manier om toegang te krijgen tot online cursussen. Hij wordt geleverd in de vorm van een fysieke kartonnen doos dat een kaart bevat met de naam van de gekozen cursus en een activeringscode. De E-learning Box kan online worden gekocht en rechtstreeks naar u worden verzonden.

Zodra u de E-learning Box ontvangt, kunt u uw cursus activeren door uw code, naam en e-mail per e-mail te sturen met als onderwerp 'E-learning Box'. Na bevestiging ontvangt u via e-mail instructies om uw cursus te starten. Met 365 dagen onbeperkte toegang tot de cursus kunt u in uw eigen tempo en volgens uw eigen schema leren.

De E-learning Box biedt u de flexibiliteit om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen vanuit uw eigen huis of kantoor. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Met de E-learning Box hebt u alles wat u nodig hebt om vandaag nog met uw online leerreis te beginnen.

Wilt u iemand een online cursus cadeau doen? Dan is de E-learning Box dé perfecte oplossing, zodat de ontvanger zelf kan kiezen wanneer de cursus van start mag gaan.

Hoe werkt een E-learning Box?

 1. Wilt u beginnen met uw cursus?
  Stuur uw code, naam én e-mail naar [email protected] met onderwerp: E-learning Box.
 2. U ontvangt een bevestiging per e-mail om te beginnen met uw cursus.
 3. Volg de aanwijzingen in de bevestigingsmail en start met uw cursus.
 4. U heeft nu 365 dagen de tijd om uw cursus af te ronden en uw certificaat van deelname te ontvangen.

10 voordelen van een E-learning Box

 1. Flexibiliteit: Met een e-learning box kunt u in uw eigen tempo leren, op een tijd en plaats die u schikt. Daarnaast start u wanneer u dat wilt.
 2. Kosteneffectief: E-learning boxen bieden kosteneffectieve trainingsoplossingen in vergelijking met traditionele trainingsmethoden.
 3. Gemak: Aangezien de e-learning box rechtstreeks naar u wordt verzonden, is het niet nodig om naar een fysieke locatie te reizen voor de training.
 4. Toegankelijk: Met e-learning boxen heeft u toegang tot hoogwaardig opleidingsmateriaal vanaf elke locatie met internetverbinding.
 5. Interactief: E-learning boxen zijn voorzien van interactieve functies om de leerervaring te verbeteren.
 6. Zelfstudie: Met een e-learning box kunt u het materiaal in hun eigen tempo doorlopen, zodat belangrijke concepten en moeilijke materie opnieuw bekeken kan worden.
 7. Gepersonaliseerd leren: De e-learning box is speciaal voor uw specifieke, gewenste cursus.
 8. 24/7 toegang: Met een e-learning box heeft u 24/7 toegang tot het trainingsmateriaal, zodat u het leren in uw drukke schema kunt inpassen.
 9. Certificaat van Deelname: Na succesvolle afronding van een cursus in een e-learning box ontvangen cursisten een certificaat van deelname.
 10. Up-to-date: E-learning boxen bieden up-to-date inhoud die de laatste ontwikkelingen in de industrie weerspiegelt.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles