Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Programmeertalen trainingen

Bestel nu de beste Programmeertaal trainingen online. Cursus Programmeertalen E-learning online. Leer alles over Programmeertalen en start vandaag nog. Wilt u meer informatie? Onder de producten staat alles uitgelegd.

Sorteren op

10 Trainingen

10 Trainingen

Programmeertalen Training

 • Type training: E-learning (online)
 • Taal: Engels
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • ICT Certificeringen
 • Tips & Tricks
 • Examen Quiz
 • MeasureUp Examensimulatie (150+ vragen)
 • LiveLabs (indien beschikbaar)
 • Award Winning E-learning
 • Volledige training voor het officiële Examen
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Online Docent (via e-mail en chat)
 • Inclusief Certificaat van Deelname

Wat zijn Programmeertalen?

Programmeertalen zijn formele talen die worden gebruikt om computers op te dragen specifieke taken uit te voeren. Deze talen bieden ontwikkelaars een manier om met machines te communiceren en code te schrijven die de computer kan begrijpen en uitvoeren. Programmeertalen bestaan uit een reeks regels en syntaxis die voorschrijven hoe programmeurs code kunnen schrijven.

Het primaire doel van programmeertalen is om ontwikkelaars een gestructureerde en consistente manier te bieden om algoritmen, datastructuren en andere programmeerconstructies te maken. Programmeertalen kunnen op basis van hun syntaxis en gebruik worden ingedeeld in verschillende categorieën, zoals procedurele talen (C, Pascal, Fortran), objectgeoriënteerde talen (Java, C++, Python), functionele talen (Haskell, Lisp) en scripttalen (Perl, JavaScript). Elke taal heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, waardoor hij geschikter is voor bepaalde soorten toepassingen of programmeertaken.

Programmeertalen zijn ontworpen om verschillende programmeerparadigma's te ondersteunen, zoals imperatief programmeren, functioneel programmeren en declaratief programmeren. Deze paradigma's bepalen hoe programmeurs berekeningen en besturingsstromen in hun code kunnen uitdrukken, en beïnvloeden het algemene ontwerp van de taal en de soorten programma's die ermee kunnen worden gemaakt.

Om code in een programmeertaal te schrijven, gebruiken ontwikkelaars een tekstverwerker of een geïntegreerde ontwikkelingsomgeving (IDE) om broncode te creëren. Deze broncode is een reeks menselijk leesbare instructies, geschreven in de gekozen programmeertaal. De broncode wordt vervolgens gecompileerd of geïnterpreteerd door een softwareprogramma, respectievelijk compiler of interpreter genaamd, dat de code vertaalt in machinaal leesbare instructies die de computer kan begrijpen en uitvoeren.

Programmeertalen zijn dus formele talen die worden gebruikt om met computers te communiceren en code te schrijven. Ze bieden een gestructureerde en consistente manier voor ontwikkelaars om algoritmen, gegevensstructuren en andere programmeerconstructies te creëren, en ze zijn ontworpen om verschillende programmeerparadigma's te ondersteunen. Inzicht in de principes van programmeertalen is essentieel voor iedereen die softwareontwikkelaar wil worden of in de informatica wil werken.

Waarom Programmeertalen?

Programmeertalen zijn essentiële hulpmiddelen voor het maken en implementeren van software, waarmee ontwikkelaars code kunnen schrijven die machines kunnen begrijpen en uitvoeren. Ze bieden een gestructureerde en consistente manier voor ontwikkelaars om berekeningen en besturingsstromen uit te drukken en gegevens te manipuleren, en ze worden gebruikt in een breed scala van toepassingen en industrieën.

Programmeertalen zijn om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste stellen zij ontwikkelaars in staat repetitieve en complexe taken te automatiseren, waardoor de efficiëntie toeneemt en het aantal fouten afneemt. Ten tweede maken programmeertalen innovatie mogelijk door een flexibele en schaalbare manier te bieden om nieuwe technologieën en toepassingen te creëren. Ten derde vergemakkelijken ze de communicatie en samenwerking tussen ontwikkelaars door een gemeenschappelijke taal te bieden voor het delen van ideeën en kennis.

Programmeertalen zijn ook belangrijk voor persoonlijke en professionele groei, omdat ze van ontwikkelaars vragen logisch en systematisch te denken en hun probleemoplossend en kritisch denkvermogen verbeteren. Naar kennis van programmeertalen is in veel bedrijfstakken veel vraag, wat mensen een breed scala aan carrièremogelijkheden en doorgroeimogelijkheden biedt.

Programmeertalen zijn ook belangrijk om de technologische kennis van individuen en organisaties te verbeteren. Door inzicht in programmeertalen kunnen mensen een beter begrip krijgen van hoe computers werken en hoe software wordt ontwikkeld, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over technologie en haar toepassingen.

Tenslotte zijn programmeertalen belangrijk voor kostenbesparing en hogere winstgevendheid. Door taken te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren, kunnen organisaties hun kosten verlagen en hun productiviteit verhogen, wat leidt tot meer winstgevendheid en concurrentievoordeel.

Programmeertalen zijn belangrijke instrumenten voor de moderne technologie en samenleving, die automatisering, innovatie, communicatie, persoonlijke en professionele groei, technologische kennis en kostenbesparing mogelijk maken. Inzicht in programmeertalen en hun toepassingen is essentieel voor individuen en organisaties die concurrerend willen blijven en willen slagen in het snel evoluerende technologische landschap van vandaag.

Hoe werken Programmeertalen?

Programmeertalen zijn formele talen die worden gebruikt om computers specifieke taken te laten uitvoeren. Ze bestaan uit een reeks regels en syntaxis die bepalen hoe programmeurs code kunnen schrijven. Deze regels definiëren de structuur, het formaat en de commando's die kunnen worden gebruikt om algoritmen, gegevensstructuren en andere programmeerconstructies te maken.

Bij het gebruik van een programmeertaal wordt meestal broncode gemaakt. Deze broncode is een reeks menselijk leesbare instructies, geschreven in de gekozen programmeertaal. De broncode wordt vervolgens gecompileerd of geïnterpreteerd door een softwareprogramma, respectievelijk een compiler of interpreter genaamd, die de code vertaalt in machinaal leesbare instructies die de computer kan begrijpen en uitvoeren.

Programmeertalen kunnen op basis van hun syntaxis en gebruik in verschillende categorieën worden ingedeeld, zoals procedurele talen (C, Pascal, Fortran), objectgeoriënteerde talen (Java, C++, Python), functionele talen (Haskell, Lisp) en scripttalen (Perl, JavaScript). Elke taal heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, waardoor hij geschikter is voor bepaalde soorten toepassingen of programmeertaken.

Programmeertalen zijn ook ontworpen om verschillende programmeerparadigma's te ondersteunen, zoals imperatief programmeren, functioneel programmeren en declaratief programmeren. Deze paradigma's bepalen hoe programmeurs berekeningen en besturingsstromen in hun code kunnen uitdrukken, en beïnvloeden het algemene ontwerp van de taal en de soorten programma's die ermee kunnen worden gemaakt.

Programmeertalen bieden een formele en gestructureerde manier voor programmeurs om instructies te schrijven die door computers kunnen worden uitgevoerd. De syntaxis en regels van elke taal dicteren hoe deze instructies worden geschreven en hoe ze worden vertaald in voor de machine leesbare code. Inzicht in de beginselen van programmeertalen is essentieel voor iedereen die softwareontwikkelaar wil worden of in de informatica wil werken.

10 voordelen van Programmeertalen

 1. Verbeterde efficiëntie: Met programmeertalen kunnen gebruikers repetitieve taken automatiseren en complexe berekeningen snel en nauwkeurig uitvoeren.
 2. Verhoogde productiviteit: Met programmeertalen kunnen gebruikers code schrijven die specifieke taken uitvoert, waardoor de behoefte aan handmatige interventie afneemt en workflows worden gestroomlijnd.
 3. Grotere flexibiliteit: Met programmeertalen kan een breed scala aan toepassingen worden gemaakt, van eenvoudige scripts tot complexe softwaresystemen, zodat gebruikers oplossingen op maat kunnen maken voor hun specifieke behoeften.
 4. Verbeterde probleemoplossende vaardigheden: Programmeertalen vereisen dat gebruikers logisch en systematisch denken om problemen op te lossen, waardoor hun kritisch denken en analytische vaardigheden verbeteren.
 5. Verbeterde communicatie: Programmeertalen bieden een gemeenschappelijke taal voor ontwikkelaars om met elkaar en met machines te communiceren, waardoor het gemakkelijker wordt om samen te werken aan projecten.
 6. Verhoogde creativiteit: Met programmeertalen kunnen gebruikers hun creativiteit uiten door innovatieve oplossingen voor complexe problemen te ontwerpen en uit te voeren.
 7. Carrièremogelijkheden: Kennis van programmeertalen is veelgevraagd in veel industrieën, wat gebruikers een breed scala aan carrièremogelijkheden biedt.
 8. Beter begrip van technologie: Programmeertalen bieden gebruikers een dieper inzicht in hoe computers werken en hoe software wordt ontwikkeld.
 9. Betere kwaliteit van software: Met programmeertalen kunnen ontwikkelaars robuustere en betrouwbaardere software schrijven, waardoor de kans op fouten afneemt en de algemene kwaliteit van de software verbetert.
 10. Voortdurend leren: Programmeertalen ontwikkelen zich voortdurend, waardoor gebruikers voortdurend de kans krijgen om te leren en hun vaardigheden te verbeteren. Hierdoor blijven programmeurs op de hoogte van de nieuwste technologieën en best practices, waardoor hun vaardigheden gewild blijven op de arbeidsmarkt.

Zo kunnen Programmeertalen uw bedrijf helpen

Programmeertalen kunnen bedrijven tal van voordelen bieden, zoals verbetering van de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid. Door gebruik te maken van programmeertalen kunnen bedrijven repetitieve en tijdrovende taken automatiseren, waardoor werknemers zich kunnen concentreren op werk van een hoger niveau en de algemene productiviteit toeneemt.

Programmeertalen kunnen bedrijven ook helpen innovatieve oplossingen voor complexe problemen te ontwikkelen en te implementeren. Bedrijven kunnen programmeertalen bijvoorbeeld gebruiken om softwareapplicaties op maat te maken voor specifieke behoeften of uitdagingen, waardoor de operationele efficiëntie en het concurrentievermogen verbeteren.

Programmeertalen kunnen ook het beheer en de analyse van gegevens verbeteren, zodat bedrijven gegevens doeltreffender kunnen verzamelen, opslaan en analyseren. Door programmeertalen te gebruiken om datagestuurde oplossingen te creëren, kunnen bedrijven inzicht krijgen in klantgedrag, trends en patronen identificeren en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Bovendien kunnen programmeertalen de samenwerking en communicatie binnen een bedrijf verbeteren, zodat ontwikkelaars en andere teamleden effectiever kunnen samenwerken. Door een gemeenschappelijke taal en tools te gebruiken, kunnen bedrijven misverstanden en fouten verminderen, wat leidt tot betere kwaliteit en efficiëntie.

Ten slotte kunnen programmeertalen bedrijven helpen concurrerend te blijven en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Door programmeertalen te gebruiken om innovatieve oplossingen te creëren, kunnen bedrijven zich onderscheiden van concurrenten en relevant blijven in hun sector.

Programmeertalen kunnen bedrijven veel voordelen bieden, zoals verbeterde productiviteit, efficiëntie, winstgevendheid, gegevensbeheer en -analyse, samenwerking en communicatie, en concurrentievermogen. Door gebruik te maken van programmeertalen kunnen bedrijven hun activiteiten verbeteren, hun inkomsten verhogen en voorop blijven lopen in hun sector.

Programmeertalen training

Cursussen voor Programmeertalen zijn geschikt voor elke IT professional, zowel particulier als zakelijk. Naar aanleiding van uw reeds opgedane trainingen en kennis, kiest u zelf met welke Programmeertalen training u begint, of juist verder gaat. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online training heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de training. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Programmeertalen certificeringen

Programmeertaalcertificaten zijn certificaten die iemands vaardigheid in een specifieke programmeertaal bevestigen. Deze certificeringen worden meestal aangeboden door softwarebedrijven, beroepsorganisaties en onderwijsinstellingen, en bieden mensen een manier om hun vaardigheden en kennis aan potentiële werkgevers aan te tonen.

Programmeertaalcertificaten zijn om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste bieden ze mensen een manier om hun vaardigheden te valideren en hun bekwaamheid aan potentiële werkgevers aan te tonen. Dit kan bijzonder belangrijk zijn op concurrerende arbeidsmarkten waar werkgevers op zoek zijn naar specifieke vaardigheden en ervaring.

Ten tweede kunnen programmeertaalcertificaten mensen helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en beste praktijken in hun vakgebied. Door een certificaat te behalen, tonen mensen hun inzet voor continu leren en professionele ontwikkeling, wat hen kan helpen concurrerend te blijven en hun carrière vooruit te helpen.

Ten derde kunnen programmeertaalcertificaten het verdienvermogen vergroten. Volgens sommige studies kunnen mensen met een programmeertaalcertificaat een hoger salaris verdienen dan mensen zonder certificaat, vooral op gespecialiseerde of veelgevraagde gebieden.

Enkele veel voorkomende programmeertaalcertificeringen zijn Oracle Certified Java Developer, Microsoft Certified Solutions Developer en AWS Certified Developer. Deze certificeringen vereisen meestal het slagen voor een schriftelijk examen en kunnen ook de voltooiing van een project of een andere praktische beoordeling vereisen.

Ter voorbereiding op programmeertaalcertificeringen kunnen mensen cursussen volgen, workshops of bootcamps bijwonen en oefenen met coderen in de doeltaal. Veel certificeringsinstanties bieden ook studiemateriaal en oefenexamens aan om mensen te helpen zich voor te bereiden op het certificeringsexamen.

Hier is een lijst van enkele populaire certificeringen voor programmeertalen:

 • Oracle Certified Java Developer: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die Java gebruiken om toepassingen voor bedrijfsomgevingen te ontwikkelen.
 • Microsoft Certified Solutions Developer: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die Microsoft-technologieën gebruiken om softwareoplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen.
 • AWS Certified Developer: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die Amazon Web Services gebruiken om cloud-gebaseerde toepassingen te ontwikkelen.
 • Certified Secure Software Lifecycle Professional: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor het bouwen van veilige software en ervoor zorgen dat softwareontwikkelingsprocessen veilig zijn.
 • Red Hat Certified Engineer: Deze certificering is bedoeld voor IT-professionals die Red Hat-technologieën gebruiken om bedrijfstoepassingen te ontwerpen, te implementeren en te beheren.
 • Google Cloud Certified: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die Google Cloud Platform gebruiken om applicaties te bouwen en te implementeren.
 • Certified Kubernetes Administrator: Deze certificering is bedoeld voor IT-professionals die Kubernetes-clusters implementeren, onderhouden en problemen oplossen.
 • Certified Scrum Developer: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die in Scrum-teams werken en hun begrip van Scrum-methodologieën willen verbeteren.
 • Certified Information Systems Security Professional: Deze certificering is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, implementeren en beheren van informatiebeveiligingsprogramma's.
 • Python Institute Certificering: Deze certificering is bedoeld voor ontwikkelaars die Python gebruiken om softwaretoepassingen te ontwikkelen.

Banen en carrière-gerelateerde Programmeertalen certificeringen

 • Softwareontwikkelaar: Softwareontwikkelaars ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden softwaretoepassingen. Personen met programmeertaalcertificaten zijn bijzonder geschikt voor functies die expertise in een specifieke programmeertaal vereisen.
 • Webontwikkelaar: Webontwikkelaars ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden websites en webapplicaties. Mensen met certificaten in webontwikkelingstechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • Databasebeheerder: Databasebeheerders ontwerpen, implementeren en onderhouden databases. Personen met certificeringen in databasetechnologieën zoals SQL of Oracle kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • Cloudontwikkelaar: Cloudontwikkelaars ontwerpen, ontwikkelen en implementeren cloudgebaseerde toepassingen met behulp van technologieën zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure of Google Cloud Platform. Personen met certificeringen in deze technologieën zijn bijzonder geschikt voor deze functies.
 • Beveiligingsanalist: Beveiligingsanalisten zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van computersystemen en netwerken. Personen met certificeringen in beveiligingsgerelateerde technologieën zoals Certified Secure Software Lifecycle Professional of Certified Information Systems Security Professional kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • DevOps-ingenieur: DevOps engineers zijn verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de infrastructuur en tools die nodig zijn voor de ontwikkeling en implementatie van software. Personen met certificeringen in technologieën zoals Kubernetes of Red Hat kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • Gegevenswetenschapper: Data scientists analyseren en interpreteren complexe gegevens om trends en patronen te identificeren. Mensen met certificeringen in data-gerelateerde technologieën zoals Python of R kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • Quality Assurance Engineer: Kwaliteitsingenieurs zijn verantwoordelijk voor het testen van softwaretoepassingen om ervoor te zorgen dat ze aan de kwaliteitsnormen voldoen. Personen met certificeringen in test-gerelateerde technologieën zoals Certified Scrum Developer of ISTQB Certified Tester kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • Machine Learning Engineer: Machine learning engineers ontwerpen en ontwikkelen machine learning algoritmes en modellen. Personen met certificeringen in machine learning-gerelateerde technologieën zoals TensorFlow of PyTorch kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies.
 • IT-manager: IT-managers houden toezicht op de technologische infrastructuur en activiteiten van een organisatie. Personen met certificeringen in programmeertalen kunnen bijzonder geschikt zijn voor deze functies als ze een sterk begrip hebben van technologie en de toepassingen ervan.

Kortom, personen met programmeertaalcertificaten kunnen gekwalificeerd zijn voor een breed scala aan banen en carrières in softwareontwikkeling, webontwikkeling, databasebeheer, cloud computing, beveiliging, gegevensanalyse, kwaliteitsborging, machinaal leren en IT-beheer. Welk carrièrepad het meest geschikt is, hangt af van iemands specifieke vaardigheden, interesses en carrièredoelen.

Geschiedenis van Programmeertalen

De geschiedenis van programmeertalen gaat terug tot de begindagen van de informatica, toen de eerste elektronische computers werden ontwikkeld in de jaren 1940. Deze vroege computers werden geprogrammeerd in machinetaal, een programmeertaal van laag niveau, bestaande uit binaire code die moeilijk te begrijpen en foutgevoelig was.

In de jaren 1950 en 1960 werden programmeertalen van een hoger niveau ontwikkeld, waardoor het voor programmeurs gemakkelijker werd om code te schrijven en softwaretoepassingen te ontwikkelen. Een van de eerste programmeertalen op hoog niveau was FORTRAN (Formula Translation), in 1957 ontwikkeld door IBM voor wetenschappelijke en technische toepassingen. Andere opmerkelijke programmeertalen die in deze periode werden ontwikkeld waren COBOL (Common Business Oriented Language), ALGOL (Algorithmic Language) en BASIC (Beginner's All-purpose Symbolic Instruction Code).

In de jaren 1970 en 1980 ontstonden nieuwe programmeerparadigma's, die leidden tot de ontwikkeling van nieuwe programmeertalen. Een van de belangrijkste programmeertalen in deze periode was C, ontwikkeld door Dennis Ritchie bij Bell Labs in 1972. C was ontworpen als systeemprogrammeertaal, waarmee ontwikkelaars code konden schrijven die direct in wisselwerking stond met computerhardware. Andere opmerkelijke programmeertalen die in deze periode werden ontwikkeld waren Pascal, ADA en Lisp.

In de jaren 1990 en 2000 leidden de opkomst van het internet en de groei van personal computing tot de ontwikkeling van nieuwe programmeertalen die specifiek zijn ontworpen voor webontwikkeling en mobile computing. Een van de belangrijkste programmeertalen in deze periode was Java, in 1995 ontwikkeld door James Gosling bij Sun Microsystems. Java was ontworpen als platformonafhankelijke programmeertaal, zodat ontwikkelaars code konden schrijven die op elk besturingssysteem of hardwareplatform kon draaien. Andere opmerkelijke programmeertalen die in deze periode werden ontwikkeld waren Python, Ruby, PHP en JavaScript.

Vandaag de dag blijven programmeertalen zich ontwikkelen en aanpassen aan de behoeften van ontwikkelaars en gebruikers. Er worden voortdurend nieuwe programmeertalen ontwikkeld, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende toepassingen en industrieën. Enkele van de populairste programmeertalen van dit moment zijn onder meer Java, Python, C++, JavaScript en Swift.

Kortom, de geschiedenis van programmeertalen is een rijk en fascinerend verhaal dat decennia van technologische vooruitgang en innovatie omspant. Van de begindagen van machinetaal tot de ontwikkeling van programmeertalen op hoog niveau en moderne web- en mobiele ontwikkeling, programmeertalen hebben een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van de moderne wereld en zullen dat ook in de toekomst blijven doen.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles