Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus PowerPoint 365

Bestel nu de beste PowerPoint cursussen online. Cursus PowerPoint 365 E-learning online. Train uzelf in PowerPoint met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

4 Trainingen

4 Trainingen

Cursus PowerPoint 365 E-Learning

 • Taal: Nederlands of Engels
 • Vereiste kennisniveau: Basiskennis over omgang met een computer
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Opdrachten oplossen in een virtuele omgeving van Microsoft Office
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereidend examen voor de Europese Computer Driving License (ECDL)
 • Examenvoorbereiding voor Microsoft Office Specialist (MOS)
 • Uitgever: Microsoft Gold Certified Partner

Wat is Microsoft PowerPoint?

PowerPoint werd ontwikkeld door Dennis Austin en Thomas Rudkin bij Forethought Inc. Het zou Presenter gaan heten, maar de naam werd niet aangepast wegens handelsmerkproblemen. In 1987 werd de naam veranderd in PowerPoint.

In augustus 1987 kocht Microsoft Forethought voor 14 miljoen dollar en maakte daar haar grafische bedrijfseenheid van, waar het bedrijf de software verder ontwikkelde. De eerste versie werd samen met Windows 3.0 in 1990 gelanceerd. De schuifjes konden maar in één richting worden verplaatst - naar voren - en de aanpassingsmogelijkheden waren vrij beperkt.

Hoewel het in het prille begin alleen voor Macintosh-computers was ontworpen, werd PowerPoint al snel één van de meest iconische handelsmerken en de eerste belangrijke aanwinst van Microsoft. Ook vandaag nog heeft het tot 95% van het marktaandeel van presentatiesoftware in handen.

Met PowerPoint kunnen gebruikers presentaties met veel media maken, bestaande uit een reeks dia's. Aangezien het volledig geïntegreerd is met de andere instrumenten van de Microsoft Office suite, kan de gebruiker met Excel of Word gemaakte inhoud in PowerPoint importeren, evenals andere media zoals foto's, audio- en videoclips.

Om dia's te maken, wordt een reeks sjablonen gebruikt om de gebruiker vooraf gedefinieerde lay-outs voor verschillende doeleinden te bieden. Zodra het thema dat zal worden gebruikt in de presentatie is ingesteld door het definiëren van een standaard lettertype, achtergrondkleur, en lay-out, wordt die dia opgeslagen als 'master slide'. De gebruiker kan ofwel elke andere dia overeenkomstig wijzigen, of de master dia bewerken om de wijziging op alle andere dia's uniform door te voeren.

Tijdens een PowerPoint presentatie heeft de presentator de vrijheid om het tempo te bepalen door de stroom handmatig te regelen of door de dia's te laten wisselen met vooraf ingestelde intervallen, die ook voor elke dia anders kunnen zijn. Afzonderlijke elementen op een dia kunnen ook verschijnen nadat een bepaald commando is gegeven, zoals opsommingstekens of video's.

PowerPoint onderging een zeer belangrijke verandering in PowerPoint 97, waarbij voorgedefinieerde overgangseffecten werden toegevoegd en de gebruiker deze op de juiste tijd kon instellen, zodat de dia's automatisch zouden overgaan. Hierdoor kon een presentator een voorgedefinieerde progressie volgen en doorgaan met de presentatie zonder te pauzeren om de dia's te veranderen of te lezen. PowerPoint 2007 introduceerde de 'lint'-interface; een drastische verandering ten opzichte van de vorige interfacestijl.

PowerPoint 365 cursus

Cursussen voor PowerPoint 365 zijn geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles