Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Examens

Boek je IT examen in Almere bij OEM Elearning Menu - inclusief flexibele examenopties en gratis parkeren. Expertbegeleiding gegarandeerd.

Sorteren op

40 Trainingen

40 Trainingen

Flexibele Examenplanning bij OEM Office Elearning Menu

Bij OEM Office Elearning Menu begrijpen we het belang van certificering binnen uw professionele ontwikkeling, vooral in het snel evoluerende IT-landschap. Daarom hebben wij onze examenprocessen en -faciliteiten geoptimaliseerd om naadloos aan te sluiten bij uw behoeften en schema.

Uitgebreide Examenmogelijkheden

Ons centrum in Almere is volledig uitgerust om een breed scala aan IT-examens af te nemen, zowel fysiek als online. Dit stelt ons in staat om een veilige en gecontroleerde omgeving te bieden waarin u zich volledig op uw examen kunt concentreren.

Kies Uw Ideale Examentijd

Wij bieden een uitgebreide planning voor de beschikbare examendagen, inclusief de optie om op zaterdag examen te doen. Dit zorgt ervoor dat u uw examen kunt plannen op een moment dat voor u het meest geschikt is, waardoor het behalen van uw certificering niet alleen haalbaar, maar ook flexibel is.

Planning op Maat

Onze planning is ontworpen om u maximale flexibiliteit te bieden. Of u nu de voorkeur geeft aan een examen vroeg in de ochtend, laat in de middag, of zelfs in het weekend, wij streven ernaar om aan uw voorkeuren tegemoet te komen.

Toegankelijkheid en Gemak

Naast fysieke examens in Almere, bieden we ook de mogelijkheid om examens online af te leggen. Dit biedt u de flexibiliteit om te kiezen voor de examenmethode die het beste bij u past, waarbij u kunt rekenen op onze volledige ondersteuning en technische assistentie.

Examenreservering

Op onze website vindt u een gedetailleerd overzicht van alle beschikbare examens. U heeft de mogelijkheid om u voor elk examen direct via onze site in te schrijven. OEM Office Elearning Menu faciliteert uw registratie, zodat u zonder omwegen aan uw examen kunt beginnen. Door op de "Product" link te klikken en een datum te selecteren, start u het inschrijvingsproces voor het gewenste examen. We hebben het proces gestroomlijnd zodat u gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde exameninformatie en u zonder zorgen kunt voorbereiden.

Examenwijzigingen of annuleringen

Mocht u de noodzaak hebben om uw examen te verschuiven of te annuleren, dan dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • U kunt tot 10 werkdagen voor de geplande examendatum uw examen verplaatsen of annuleren. Hierbij worden administratiekosten van €95,- aangerekend.
  • Bij wijzigingen of annuleringen binnen 10 werkdagen voor de examendatum bent u de volledige examenkosten verschuldigd.

Examenlocaties bij OEM

OEM Office Elearning Menu in Almere is een erkend testcentrum voor diverse certificeringsinstanties,  waaronder Microsoft, Pearson VUE en Certiport.

Uniek aan OEM Office Elearning Menu is de flexibiliteit in examenafname: wij bieden als IT-opleider de optie om niet alleen tijdens reguliere kantooruren, maar ook in de avonduren en op zaterdag examens af te leggen. Deze service is direct beschikbaar in ons examencentrum in Almere en zal in de toekomst mogelijk uitgebreid worden.

Examenlocatie Almere

OEM Office Elearning Menu
Zalencentrum Almere
Televisieweg 2A,
1322 AC Almere

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur.
Extra openingstijden: maandag en donderdag tot 21:30 uur.
Profiteer bovendien van gratis parkeren tijdens uw examen.

Heeft u vragen of behoefte aan advies?

Voor meer informatie over een specifiek examen of het inschrijvingsproces, kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. Dit kan via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles