Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Oracle Corporation

Oracle Corporation is een Amerikaans multinationaal computertechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het bedrijf verkoopt databasesoftware en -technologie, cloud-engineered systemen en bedrijfssoftwareproducten, met name zijn eigen merken databasebeheersystemen. In 2019 was Oracle het op één na grootste softwarebedrijf qua omzet en marktkapitalisatie. [5]

Het bedrijf ontwikkelt en bouwt ook tools voor database-ontwikkeling en systemen van middle-tier software, enterprise resource planning (ERP) -software, Human Capital Management (HCM) -software, klantrelatiebeheer (CRM) -software en supply chain management (SCM) -software .

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Oracle e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Oracle e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles