Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

CISA

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

CISA

De Information Systems Audit and Control Association (ISACA) is een internationale beroepsvereniging in de vakgebieden IT-governance, IT-auditing, informatiebeveiliging en risicobeheer van automatisering. ISACA is wereldwijd actief.

De ISACA is opgericht in 1967, oorspronkelijk als beroepsorganisatie voor EDP-auditors, en heeft als doel de uitvoering van IT-governance, IT-auditing, informatiebeveiliging en risicobeheer van automatisering op een hoger plan om te brengen door het professionaliseren van de leden van de vereniging . Dat gebeurt onder meer door het faciliteren van onderzoek op de vakgebieden en het inrichten van een register van professionals die voldoen aan de eisen om ingeschreven te kunnen worden. In 2010 had het instituut meer dan 95.000 leden in 160 landen. Deze leden worden georganiseerd in circa 180 afdelingen in meer dan 75 landen.

ISACA Nederland werkt nauw samen met de NOREA en IIA-Nederland.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

CISA e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt CISA e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles