Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

COBIT

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

COBIT

COBIT (Control Objectives for Information and Related Technologies) is een door ISACA gecreëerd raamwerk voor het beheer van informatietechnologie (IT) en IT-governance.

Het raamwerk definieert een reeks generieke processen voor het beheer van IT, waarbij elk proces wordt gedefinieerd samen met procesinputs en -outputs, belangrijke procesactiviteiten, procesdoelstellingen, prestatiemetingen en een elementair volwassenheidsmodel.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

COBIT e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt COBIT e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles