Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Google LLC

Sorteren op

2 Trainingen

2 Trainingen

Google LLC

Google LLC is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat is gespecialiseerd in internetgerelateerde services en producten, waaronder online advertentietechnologieën, zoekmachines, cloud computing, software en hardware. Het wordt beschouwd als een van de Big Four-technologiebedrijven, naast Amazon, Apple en Microsoft.

De snelle groei van het bedrijf sinds de oprichting heeft geleid tot een reeks producten, overnames en partnerschappen die verder gaan dan de kernzoekmachine van Google (Google Search). Het biedt services die zijn ontworpen voor werk en productiviteit (Google Documenten, Google Spreadsheets en Google Presentaties), e-mail (Gmail), planning en tijdbeheer (Google Agenda), cloudopslag (Google Drive), instant messaging en videochat (Duo, Hangouts ), taalvertaling (Google Translate), kaarten en navigatie (Google Maps, Waze, Google Earth, Street View), video delen (YouTube), het maken van aantekeningen (Google Keep) en het organiseren en bewerken van foto's (Google Foto's). Het bedrijf leidt de ontwikkeling van het mobiele Android-besturingssysteem, de Google Chrome-webbrowser en Chrome OS, een lichtgewicht besturingssysteem dat is gebaseerd op de Chrome-browser. Google is in toenemende mate overgestapt op hardware; van 2010 tot 2015 werkte het samen met grote elektronicafabrikanten bij de productie van zijn Nexus-apparaten en bracht het in oktober 2016 meerdere hardwareproducten uit, waaronder de Google Pixel-smartphone, de slimme luidspreker Google Home, de draadloze Google Wifi-meshrouter en Google Daydream virtual reality headset. Google heeft ook geëxperimenteerd om een ​​internetaanbieder te worden (Google Fiber, Google Fi en Google Station).

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Google e-learning Incompany trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Google e-learning, Incompany trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles