Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Microsoft Project

Sorteren op

13 Trainingen

13 Trainingen

Microsoft Project

Microsoft Project is een softwareproduct voor projectbeheer, ontwikkeld en verkocht door Microsoft. Het is ontworpen om een ​​projectmanager te helpen bij het ontwikkelen van een planning, het toewijzen van middelen aan taken, het volgen van de voortgang, het beheren van het budget en het analyseren van werklasten.

Microsoft Project was de derde op Microsoft Windows gebaseerde applicatie van het bedrijf. Binnen een paar jaar na de lancering werd het de dominante pc-gebaseerde projectbeheersoftware.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Microsoft Project e-learning, Incompany trainingen en online cursussen voor de eindgebruiker/ IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Microsoft Project e-learning, Incompany trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles