Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Microsoft Publisher

Sorteren op

4 Trainingen

4 Trainingen

Microsoft Publisher

Microsoft Publisher is een desktop publishing-applicatie van Microsoft, die verschilt van Microsoft Word doordat de nadruk wordt gelegd op paginalay-out en -ontwerp in plaats van tekstsamenstelling en proofing.

Publisher is opgenomen in de duurdere edities van Microsoft Office en weerspiegelt de nadruk die Microsoft legt op de applicatie als een gebruiksvriendelijk en goedkoper alternatief voor de "zwaargewichten", met een focus op de markt voor kleine bedrijven, waar bedrijven geen toegewijde ontwerpprofessionals beschikbaar om marketingmateriaal en andere documenten te maken. Het heeft echter een relatief klein aandeel in de markt voor desktop publishing, die wordt gedomineerd door Adobe InDesign en voorheen door QuarkXPress.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Publisher e-learning, Incompany trainingen en online cursussen voor de eindgebruiker.

OEM Office Elearning Menu biedt Publisher e-learning, Incompany trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles