Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

PowerShell

PowerShell is een automatiseringsplatform en scripttaal ontwikkeld door Microsoft voor het vereenvoudigen en automatiseren van het beheer van Windows- en Windows Server-systemen. Hoewel PowerShell voornamelijk een op tekst gebaseerde shell is, maakt het gebruik van Microsoft's .NET Framework met ingebouwde functionaliteit en objecten voor het beheer van Windows-omgevingen.
Leer hoe u uw dagelijkse taken met PowerShell kunt optimaliseren en kalm kunt blijven. Onze ultieme e-learningcollectie met toegang tot meer dan 42 uur training.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

PowerShell e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt PowerShell e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles