Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Sketch

Sorteren op

1 Trainingen

1 Trainingen

Sketch

Sketch is een vector grafische editor voor macOS, ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Bohemian Coding. Het werd voor het eerst uitgebracht op 7 september 2010 en won in 2012 een Apple Design Award.

Het wordt voornamelijk gebruikt voor het ontwerpen van gebruikersinterface en gebruikerservaring van websites en mobiele apps en bevat geen ontwerpfuncties voor afdrukken. Sketch heeft recentelijk functies toegevoegd voor prototyping en samenwerking. Alleen beschikbaar voor macOS, software van derden en handoff-tools kunnen worden gebruikt om Sketch-ontwerpen op andere platforms te bekijken.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Sketch e-learning trainingen en online cursussen voor de IT-professional.

OEM Office Elearning Menu biedt Sketch e-learning trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles