Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Blader door onze trainingsmethoden
Prijs
Merken

Sway

Sorteren op

4 Trainingen

4 Trainingen

Sway

Office Sway is een presentatieprogramma en maakt deel uit van de Microsoft Office-productfamilie. Sway werd in augustus 2015 door Microsoft aangeboden voor algemene release. Hiermee kunnen gebruikers met een Microsoft-account tekst en media combineren om een ​​representatieve website te maken. Gebruikers kunnen lokaal inhoud ophalen van het gebruikte apparaat of van internetbronnen zoals Bing, Facebook, OneDrive en YouTube. Een niet-verwant webbewerkingsprogramma in de evolutie van webontwerpers die in het verleden ook door Microsoft werd ontwikkeld, waren Microsoft FrontPage en Microsoft Expression Web. Deze programma's bevatten echter geen methode voor het hosten van websites zoals Sway dat doet.

Sway-sites worden opgeslagen op de servers van Microsoft en zijn gekoppeld aan het Microsoft-account van de gebruiker. Ze kunnen worden bekeken en bewerkt vanuit elke webbrowser via Office voor het web. Er is geen offline bewerkings- of weergavefunctie. Ze zijn ook toegankelijk via apps voor Windows 10 en iOS.

Bron: Wikipedia
Vertaald uit het Engels met Google Translate

Sway e-learning, Incompany trainingen en online cursussen voor de eindgebruiker.

OEM Office Elearning Menu biedt Sway e-learning, ncompany trainingen en gerelateerde online cursussen aan om u ook online voor te bereiden op een bijbehorende certificering. De docenten zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook vele jaren praktijkervaring. Hierdoor heb je dezelfde kennis en ervaring als bij klassieke trainingen. Daarnaast bieden wij ook aan afhankelijk van de cursus Exam quizzen, Online mentor(indien beschikbaar) via chat of e-mail, MeasureUp exam simulatie (indien beschikbaar(soms meerprijs)), Live Labs (indien beschikbaar(meerprijs)) en Tips and Tricks aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles