Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cursus Project 2013

Bestel nu de beste Project cursussen online. Cursus Project 2013 E-learning online. Train uzelf in Project met praktijkgerichte oefeningen. Geschikt voor Beginner, Gevorderd en Expert.

Sorteren op

0 Trainingen

Geen cursussen of trainingen gevonden

Cursus Project 2013 E-Learning

 • Taal: Engels
 • Vereiste kennisniveau: Basiskennis over omgang met een computer
 • Online toegang: 24/7, 365 dagen na activatie
 • Gebruikersvriendelijke omgeving
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Interactieve multimedia lessen met video, audio en ondertiteling
 • Video's van maximaal 3-10 minuten, te bekijken in uw eigen tempo
 • Praktische oefeningen met real-time analyse van de acties en resultaten
 • Flexibel beheer met voortgangsrapportage
 • Per specifiek onderwerp een les bekijken
 • Opdrachten oplossen in een virtuele omgeving van Microsoft Office
 • Uw antwoorden worden direct geëvalueerd
 • De software vertelt u precies waar uw eventuele fouten liggen
 • Mogelijkheid om een opdracht (onbeperkt) te herhalen
 • Oplossingsvideo's bekijken
 • Voorbereidend examen voor de Europese Computer Driving License (ECDL)
 • Examenvoorbereiding voor Microsoft Office Specialist (MOS)
 • Uitgever: Microsoft Gold Certified Partner

Wat is Microsoft Project?

Microsoft Office Project, ook wel Microsoft Project genoemd, is een suite van hulpmiddelen voor efficiënter project- en portfoliobeheer. Project wordt gebruikt in een verscheidenheid van industrieën, waaronder de bouw, de verwerkende industrie, de farmaceutische industrie, de overheid, de detailhandel, de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg.

De belangrijkste modules van Microsoft Project omvatten projectwerk en projectteams, planningen en financiën. Microsoft Project is ontworpen om gebruikers te helpen realistische doelen te stellen voor projectteams en klanten door schema's te maken, middelen te verdelen en budgetten te beheren.

De Project Guide helpt gebruikers projecten te creëren, taken bij te houden en resultaten te rapporteren. De software helpt aannemers controle te krijgen over hun middelen en financiën door de toewijzing van middelen aan taken en budgetten aan projecten te vereenvoudigen. Microsoft Project wordt ook geleverd met een aanpasbare wizard die gebruikers door het proces van projectcreatie leidt, van het toewijzen van hun taken en middelen tot het rapporteren van de eindresultaten.

Microsoft Project management software is nauw geïntegreerd met de Microsoft Office suite en bevat ook een Client Access License (CAL) die een eenvoudige verbinding met Office Project Server mogelijk maakt.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Project?
Project management software van Microsoft komt met vele voordelen. MS Project staat bekend om zijn gebruiksgemak, flexibiliteit voor verschillende projectgrootten en -doelen, en een visueel intuïtieve en vertrouwde UX. Gebruikers die in het verleden met Microsoft-producten hebben gewerkt, zullen geen problemen hebben met het gebruik van deze Microsoft-projectsoftware.

Misschien vraagt u zich af hoe u Microsoft Project met uw team kunt gebruiken. Indien correct gebruikt, kan elke Microsoft project management tool een aanzienlijke waarde toevoegen aan uw bedrijf en workflow. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die MS Project kan bieden:

 • Zet middelen zo efficiënt en effectief mogelijk in, waardoor de downtime afneemt en de bezettingsgraad toeneemt.
 • Biedt een totaalbeeld van de organisatorische capaciteit om overboeking te voorkomen en beslissingen over het inhuren van personeel te ondersteunen.
 • Opbrengsten voorspellen door rapporten te verstrekken over komende projecten en geplande inzet van middelen.
 • Maak gebruik van een Microsoft planningssoftware die gemakkelijk leesbare grafieken en diagrammen produceert met flexibele, datarijke interfaces.
 • Software voor teambeheer die uitblinkt in gebruiksgemak, wat een snelle inwerktijd betekent wanneer het personeel in het project wordt opgenomen.
 • Naadloze integratie met Microsoft Teams, waarmee u kunt chatten op de werkplek, videovergaderingen kunt houden, bestanden kunt opslaan en toepassingen kunt integreren.

Project 2013 cursus

Cursussen voor Project 2013 zijn geschikt voor elke eindgebruiker, zowel particulier als zakelijk. U kiest als leerniveau tussen Beginner cursussen, Gevorderde cursussen en zelfs Expert cursussen. Het is aan eenieder te beslissen welk niveau men kiest. Heeft u advies hierover nodig? Dan staan we voor u klaar via telefoon, chat en e-mail.

Voor elke aangeschafte online cursus heeft u 1 jaar toegang. 24 uur per dag, 7 dagen per week tot wel 365 dagen lang. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoelang u leert voor de cursus. Komt het overdag even niet uit? De avond en nacht zijn voor u beschikbaar. Zelfs als u enkele weken op vakantie gaat, dan is dit geen probleem en pakt u het simpelweg na uw welverdiende vakantie weer op.

Waarom OEM Office Elearning Menu?

OEM Office Elearning Menu heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van online cursussen en trainingen. Van Excel, Word en Outlook tot aan high professional ICT trainingen voor Cisco, AWS, CompTIA en meer. 

OEM is officieel Microsoft Partner, CertiPort Partner én EC-Council Partner. Met meer dan 1000 cursussen van meer dan 200 merken is ons aanbod geschikt voor elke PC-gebruiker. Of u nu beginnende PC-gebruiker bent die voor het eerst Word opstart, of een ICT professional bent die meer wilt weten over Data Security; OEM heeft de juiste cursus of training voor u. Mist u een training? Laat het ons weten en we kijken samen graag naar de opties.

Elke afgeronde cursus levert u een officieel certificaat van deelname op. Deze is persoonlijk en specifiek aan de cursist gericht. Elke Incompany training levert automatisch een certificaat van deelname op. Bij elke E-learning cursus dient u minimaal 70% van de praktijkopdrachten te hebben afgerond om een certificaat van deelname te ontvangen.

OEM - Learn to Work

Kies uit 1000+ trainingen en cursussen van 200+ merken voor uw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Een cursus Excel, cursus Word of zelfs een volledige cursus Office komt altijd van pas. We hebben dagelijks te maken met programma's van Microsoft en het bespaart u veel tijd om deze goed onder de knie te hebben.

Ook hebben we bij OEM Office Elearning Menu trainingen voor ICT professionals. Zo leert u omgaan met databases, servers, leert u programmeren of wordt u zelfs een gecertificeerd ethisch hacker. Leer alles online via E-learning, middels cursusboeken, Walk-in trainingen of via Incompany trainingen binnen het bedrijf waar u werkzaam bent.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles