Geen producten gevonden...

Over ons

OEM Office Elearning Menu is in 2010 begonnen en uitgegroeid tot een internationaal opleidingscentrum dat Microsoft Office-cursussen en ICT-trainingen aanbiedt, waarbij diverse leermethoden toegepast worden. Verder zijn wij gespecialiseerd in Microsoft Office Migratietrajecten en leveren wij o.a. oplossingen voor Learning Management Systemen.
Volgens onze klanten (3500+) bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

 

Open Rooster training 6 locaties.
Naast open rooster trainingen op onze locaties bieden wij ook Incompany trainingen aan. Voor alle trainingen beschikken wij tevens over een mobiel leslokaal. 

Trainingadvies nodig?
Onze Microsoft opleidingsadviseurs ontzorgen u in het proces van advisering tot en met organisatie en evaluatie van de trainingen.
vraag hier uw offerte aan in 3 stappen


Kwaliteit 
We zijn Microsoft- en Certiport-partner. OEM Office Elearning Menu is een officieel Microsoft Office Testing Center.

Besparen 
U profiteert bij OEM Office Elearning Menu niet alleen van gunstige prijzen, maar ook van een doorlopende tijdsbesparing na de training in de toekomst.

In kantoorbanen werken we maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s. (Certiport Survey, 2007)
Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro doordat werknemers de basale computervaardigheden niet onder de knie hebben. (Universiteit Twente)
Per dag zijn we gemiddeld 38 minuten kwijt met het uitzoeken van computer en internet problemen als gevolg van onvoldoende vaardigheden. (Universiteit Twente)
Uit onderzoek is gebleken dat 87% van gecertificeerde individuen meer werkgerelateerde opdrachten in minder tijd kunnen uitvoeren omdat ze een Microsoft Office certificering hebben. (Certiport Survey, 2007)
6 van de 10 MOS-gecertificeerde respondenten geeft aan meer complexe of moeilijke opdrachten uit te voeren sinds ze hun examen hebben gehaald. (Certiport Survey, 2007)

Graag rekenen we voor u uit wat u aan tijd gaat besparen na het trainen van uw medewerkers.
Zie voorbeeld: Heel veel geld besparen door Microsoft Office trainingen

Veelzijdig aanbod
Om u optimaal tot dienst te kunnen zijn, hanteren we een ‘one stop shopping model’. Zo vindt u bij ons alle componenten die u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen: bijv. klassikaal via Open Rooster, Incompany trainingen, Elearning, Naslagwerken en MOS Certificeringen. 

Een greep uit de mogelijke oplossingen:
- Nulmeting
- Pre-testen om het juiste cursusniveau te bepalen
- Advies
- E-learning 
- Klassikaal via open rooster 
- Groepstrainingen op locatie (evt. met mobiel leslokaal)
- Opleidingen op diverse niveaus: Basis, Gevorderd en Expert 
- Trainingen aangepast aan uw budget en inhoudelijke wensen (maatwerk)
- Voor particulieren en bedrijven
- Microsoft Office Specialist en proefexamens.

Nazorg leveren wij doormiddel van (digitale) naslagwerken en een belservice na de training. De trainingen kunnen dienen als opleiding tot Microsoft Office Specialist, door het traject af te sluiten met onze officieel afgelegde examens.

OEM kan u ook van dienst zijn indien u een LMS (Learning Management System) wenst om opleidingen goed te kunnen beheren binnen uw organisatie. 

Persoonlijk & Op maat 
U wordt door een vast contactpersoon persoonlijk en deskundig geadviseerd over de opleidingsmogelijkheden die aansluiten op uw vraag. Over de inhoud van uw pakket zal altijd duidelijk met u gecommuniceerd worden. Voor interne groepstrainingen hebben wij een Microsoft Office-gecertificeerde docent die past bij uw bedrijfscultuur en branche. 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »