Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Certificeringen en meer

Sorteren op

158 Trainingen

Loading

158 Trainingen

Certificeringen en meer

Alles over Gmetrix Proefexamens, MOS Examens, certificeringen, MeasureUp proefexamen, Practice Labs/ Virtual Labs, CertKits en examenlocaties in Nederland.

Microsoft Office Specialist MOS certificering

Op zoek naar een Microsoft Office Specialist - Associate of Expert?
Het Microsoft Office Specialist-programma heeft nu meerdere niveaus: Associate en Expert

Deelnemers behalen nog steeds een certificering voor elk examen dat ze behalen, maar als een deelnemer drie van de vier beschikbare associate-certificeringen behaalt, wordt hij een Microsoft Office Specialist - Associate en verdient hij een extra certificering voor zijn prestatie. Als deelnemers nog verder willen groeien dan hun Associate-certificering en twee van de drie beschikbare expertcertificeringen willen behalen, worden ze een Microsoft Office Specialist - Expert en behalen ze de hoogste certificering binnen het Microsoft Office Specialist Program.

Boek een online examen of zoek eerst een training om je MOS certificaat te behalen.

Gmetrix MOS proefexamens

Elke persoon die de vaardigheden en bekwaamheid met Microsoft Office 2019 2016 programma's willen bewijzen door de Microsoft Office Specialist MOS certificering te behalen. Individuen kunnen ervoor kiezen om certificering te behalen in een of meer Microsoft-programma's, zoals Word, Excel, PowerPoint of Outlook. Alle MOS-tests en cursussen worden geleverd in het Skills Management System van Gmetrix.

MeasureUp Proefexamen

De vernieuwde MeasureUp oefentesten zijn ontworpen om gebruikers te helpen zich voor te bereiden op en te slagen voor het examen.

Practice Labs/ Virtual labs

Practice Labs/ Virtual labs is een IT-competentiehub die IT-certificering, werkgereedheid, ontwikkeling van vaardigheden en loopbaanontwikkeling ondersteunt.

CertKit E-Learning voor ICT specialisten

Diepgaande e-learningcontent omvat 365 dagen online toegang tot E-Learning, examenquizzen, tips en informatie. De MeasureUp oefentest is 60 dagen beschikbaar en begint met de eerste keer dat u het oefentestgebied betreedt.
De meeste CertKit titels bevatten 365 dagen online begeleiding. Controleer bij de sectie Specificaties in de productpagina om te zien of mentorschap is inbegrepen voor deze titel.

De CertKit is de perfecte oplossing voor iedere Systeembeheerder, Netwerkbeheerder, Softwareontwikkelaar, Webontwikkelaar, Securityspecialist, Helpdeskmedewerker, Tester, Webdesigner, Business analist, Marketeer, Softwaredeveloper.

Examen Locaties

Voor Microsoft Office Specialist MOS locaties zijn er 4 verschillende examenlocaties en voor ICT boek een examen via Pearson VUE.

Contact

Jouw certificeringonderdeel niet gevonden? Neem contact op.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

View blog