Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs
Merken

Incompany Trainingen

Zijn er personen binnen jouw organisatie met dezelfde trainingsbehoefte? Of hebben jullie een trainingsprogramma nodig dat specifiek op maat, gemaakt moet worden? Onze gecertificeerde docenten hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de beste

Sorteren op

78 Trainingen

78 Trainingen

Incompany training

Voor een Incompany training in Microsoft Office 365 2021/ 2019 / 2016 / 2013 / 2010 applicaties bieden wij een complete oplossing aan. Onze adviseurs helpen je graag bij het in kaart brengen van jullie wensen en behoeftes en onze missie is om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk uit de training haalt. Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op alle wensen aansluiten.

Een Microsoft Partner voor uw Incompany training

Het Plan van Aanpak kan er als volgt uitzien en overleggen wij graag met u om tot een maatwerk oplossing te komen die van A tot Z is geregeld middels het Splendid Learning Model.

Doelstellingen:

1. Dat de cursisten, na het volgen van de Incompany training een goed beeld krijgen van de applicatie.
2. Dat de cursisten, na het volgen van de Incompany training zonder problemen de weg vinden in applicatie.
3. Dat de cursisten in staat zijn de dagelijkse taken uit te voeren gebruik makend van applicatie.
4. Dat de cursisten gemotiveerd zijn om de applicatie efficiënter te gebruiken.

1. Nulmeting

Vooraf bieden wij kosteloos een Office online nulmeting en een telefoongesprek aan met onze gecertificeerde trainer (MCT) die tevens Microsoft Office Specialist (MOS) Master is om o.a. het niveau te bepalen en de doelstellingen te bespreken met deskundig advies.

2. Incompany Training

De cursisten krijgen een professionele, theoretische/ praktische Incompany training in de applicatie software in Nederlands, Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software (maatwerk) (bij u) op locatie. Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Uw organisatie nodigt de cursisten zelf per e-mail uit.
Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen, selecteren in overleg hierop de MOS Master docent(e) en bijpassend lesmateriaal (indien wenselijk).
Ook weekend of avond trainingen en huur van laptops is mogelijk.

3. Evaluatie en afronding

Aan het einde van de Incompany training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname.

4. Naslagwerk

Onze praktische cursusboeken vertellen tot in de details over alle verschillende functies van b.v. Microsoft Office. Deze cursusboeken zijn voor iedereen bedoeld die sneller en efficiënter wil gaan werken en zo het optimale uit Microsoft Office kan halen. De cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld.

5. Nazorg

In overleg kunnen 3 maanden lang per e-mail vragen gesteld worden aan de docent m.b.t. de inhoud van de Incompany training.

Incompany Training aanvragen

Neem contact met ons op of vraag online hier een offerte aan.

Nóg meer kennis

Lees onze meest recente blogartikelen

Bekijk alles